Gość: myrtlekv18 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Oczywiście ogrodzenie też powinno być jednocześnie bezpiecznym, efektownym i trwałym rozwiązaniem. Do tego na pewno można zaliczyć propozycje od Pozbruk w zakresie elementów Gardeo, ale również Karo czy Słupek L. Najlepiej będzie jak odwiedzicie ich stronę i sami się o tym przekonacie bo dopiero na grafice zrobią na Was pewnie ten efekt "Wow" |
| |
Reklamy Google | |
offline patrys inżynier
|
|
| |
offline Mati.Mati0000 inżynier
|
Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która oferuję ogrodzenia tzw budowlane to polecam zapoznać się z oferta firmy https://www.budowlaneogrodzenia.pl/. Ja takie ogrodzenie wynajmowałem na czas budowy kiedy nie mieliśmy żadnego ogrodzenia. |
| |
Gość: łuczak praktykant |
A co powiesz na ogrodzenie aluminiowe? Te z oferty www.dekorat-koszalin.pl świetnie prezentuje się wokół naszego domu, nadając mu super estetyki i wyglądu. Takiego efektu było nam trzeba! |
| |
Reklamy Google | |
offline daniel45 inżynier
|
A decydował się ktoś na ogrodzenie z kompozytu? Podoba mi się taka deska https://fabrykatarasow.pl/sklep/30-deska-ogro dzeniowa-15x80x4000mm.html. Ma ktoś coś podobnego u siebue? |
| |
Gość: medication praktykant |
|
| |
Gość: pharmacy praktykant |
|
| |
Gość: prescription praktykant |
|
| |
Gość: price praktykant |
|
|
Systemy ogrodzeniowe
«
Powrót do grupy: Ekspert ogrodzeń i architektury ogrodowej z gabionów
Ostatnio na forum
- Murki gabionowe – jakie wybrać? Liczba postów: 18 Grupa: Ekspert ogr... A ja spokojnie mogę polecić Wam również rozwiązania od Pozbruk szczególnie w zakresie elementów Gardeo do wykonania trwałego i jednocześnie pięknego ogrodzenia....
- Jaki impregnat do drewnianej altanki? Liczba postów: 26 Grupa: Ekspert ogr... Szanowni Państwo, Rekomenduję Impregnat Ochronno-Dekoracyjny Powłokotwórczy Vidaron, który jest produktem „4w1”: impregnuje, chroni, wzmacnia oraz dekoruje drew...
- Co to jest ogrodzenie z murku gabionowego? Liczba postów: 33 Grupa: Ekspert ogr... U nas w ogrodzie jest murek z kamienia murowego płytowego, kamień ten ma postać płytek o nieregularnym kształcie. Kupiliśmy go w rozsądnej cenie w kopalni w Jen...
- balustrady na wymiar Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert ogr... Cześć jakie polecicie balustrady na wymiar Warszawa? Jest to dla mnie nowy temat i chciałbym dopytać się specjalistów. Na co warto zwrócić uwagę?
- Blok i gabion Liczba postów: 17 Grupa: Ekspert ogr... Użytkownik loleel napisał: Kolega ma betonowe ogrodzenie i przęsła gabionowe, z opowieści nie mogłem sobie tego jakoś wyobrazić ale na żywo jest naprawdę w porz...