Systemy ERP i DMS w firmie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

5 lutego 2019, 07:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Pisałam już wcześniej. Odpowiednio dopasowany system ERP to ogromna różnica, która naprawdę wiele daje. Żeby jednak każdy element dopasować, jak należy, trzeba zadbać o kluczowe kwestie. Widzimy, jak wiele dał nam Berberis, na jakie kwestie miał wpływ, ile usprawnił. Dopilnujcie wszystkiego co istotne, to na pewno widoczna zmiana na plus będzie zauważalna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2019, 06:55

Na ten temat było już w zasadzie wszystko napisane. Masz Berberis, który robi różnicę i naprawdę sporo daje - tylko musicie rozsądnie dopasować każdy element. A co wam będzie optymalnie pasować? To już sami musicie jakoś dobrać. Wiadomo, że bez odpowiedniego planu niczego wielkiego nie zdziałacie. Przeanalizujcie, jakie funkcje są dla was niezbędne, a jakie stanowią dla was zbytek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2019, 10:22

Moim zdaniem system DMS to bardzo dobre rozwiązanie dla firmy, które pozwoli między innymi zachować porządek w dokumentach. A to przecież bardzo ważne, prawda? Na stronie http://www.primesoft.pl/pl/zarzadzanie-dokume ntami/system-DMS możecie poczytać sobie o takim systemie oferowanym przez firmę Primesoft, polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2019, 06:50

Berberis - zdecydowanie polecam, kawał solidnego rozwiązania, niezawodnego. Działanie na nim to czysta przyjemność. Przede wszystkim chodzi o realny wpływ na optymalizację, o duże zmiany na plus. Można powiedzieć, że wdrożenie systemu dało nam totalną odmianę stanu rzeczy, ale też o to właśnie nam chodziło.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2019, 06:55

W tych czasach nie da się działać bez wsparcia oprogramowania i trudno mi sobie wyobrazić działanie bez Berberis. Moje doświadczenia z nimi są mega pozytywne - wiadomo, że wszystko wymagało czasu, ale też wszystko udało się zrealizować. A jak to będzie wyglądało dalej? Kierunek podobny - trudno się spodziewać, żeby było inaczej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2020, 06:38

Porównaj to sobie z Berberis, zobacz, jak działają poszczególne funkcje. Różnice pomiędzy nimi są naprawdę bardzo duże. I tutaj trzeba zwrócić uwagę na wiele szczegółów, żeby wszystko naprawdę się zgadzało. Ma to kluczowe znaczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2020, 10:31

Systemy ERP służą do kontroli zasobów przedsiębiorstwa w takich dziedzinach jak: zarządzanie produkcją, produkcja seryjna, logistyka, księgowość, kadry czy magazyn.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2020, 11:29

Świetne pomysły - myślę,że wiele z nich to skuteczne rozwiązania w takiej produkcji przemysłowej. Moim zdaniem trzeba jeszcze zadbać o odpowiednią jakość takich maszyn. Taka sprężarka śrubowa o mocy do 7,5 kw https://www.sprezarki-techem.com.pl/pl/moc-2, 2-7,5-kw,154.htm przyda się w wielu branżach przemysłowych, ponieważ jest to niezawodna maszyna -firma Techem posiada modele ze stałą i zmienną prędkością obrotową więc w razie wątpliwości warto się z nimi skontaktować

Ten post był edytowany przez Kuleczka991 dnia: 8 czerwca 2020, 11:30
Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2020, 06:41

Potwierdzam działanie Berberis, bo faktycznie widzimy tego wszystkiego efekty. Nie twierdzę, że było łatwo to wszystko osiągnąć, bo jednak nawet znalezienie odpowiedniej aplikacji wymaga czasu, ale docelowo wszystko ogarnęliśmy i mamy dokładnie to, co było nam potrzebne.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2020, 12:53

polecam system rezerwacyjny od http://www.bookgame.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Domek na narzędzia Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego domku na narzędzia? Wiem, że nie należą do najtańszych, więc nie chcę wpakować bezsensownie kasy.
  • Jaki podział domu po rozwodzie? Liczba postów: 1079 Grupa: Trudne tema... A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda...
  • Biznes forum Liczba postów: 98 Grupa: Trudne tema... Współczesny biznes wymaga kreatywności i innowacyjnego podejścia. Na stronie https://www.planetaofert.pl/ znajdziesz artykuły dotyczące efektywnych strategii ma...
  • Czy czytasz książki lub poezję? Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Chociaż nie jestem wielkim fanem książek ani poezji, to jednak chciałbym polecić "Szepty niespokojne" Joanny Omylak https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacj e/sz...
  • Architekt remont mieszkania Liczba postów: 55 Grupa: Trudne tema... Czy taki architekt w swoim projekcie uwzględnia też konkretne produkty jakie będą wykorzystane? Meble, armaturę? jestem tego ciekawy, czy już ma się każdy wybór...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19443 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 151

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >