Warto najpierw określić jaki budżet posiadamy na ten cel
i dopiero wtedy sami podamy swoje typy,to nad czym wg nas
warto się zastanowić. Samych modeli szaf pod zabudowę
masz naprawdę bardzo wiele,w zależności też od gatunku
drewna z jakiego będzie wykonana.
www.ArtDeVivre.pl
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline ArtDeVivre_pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
patrzcie po fotkach. macie tutaj dobry przykład - http://www.aranzacjekuchni.com.pl/szafy-wneko we-garderoby szafa ma nie tylko wyglądać, bo raczej powinna być funkcjonalna. bardziej nawet chodzi o trwałość rozwiązania, jakość - to ma być chyba na lata, co nie |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kinga praktykant |
A ja firmy Jardem z Rybnika NIE POLECAM. |
| |
Gość: szef praktykant |
Pani Kingo klientko moja droga. Sugeruje pani, że cena jest wygórowana, a dlaczego pani nie wspomni, że ma pani szafę wykonana w całości z lakobelu, gdzie cała rama jest wykonana z profili aluminiowych i że nie ma pani tego lakobelu naklejonego na płytę tylko jest w profilach. Dlaczego nie zaznaczy pani, że szafa jest ponad standard głęboka (z tego co pamiętam to 69 cm) co wiąże się również z podwyższeniem kosztów ze względu na ilość materiału. Dlaczego pani nie wspomni, że szafa nie ma prawego boku ze względu na zabudowany w szafie komin. I ostatnie pytanie dlaczego podczas ostatecznego odbioru szafy nie miała pani ŻADNYCH, ALE TO ŻADNYCH zastrzeżeń, zapłaciła pani bez problemu na podstawie złożonego zamówienia, może wpływ na pani negatywna opinię ktoś na pani wywarł, może mąż? który nie był obecny podczas składania zamówienia przez panią i nie wie dokładnie co pani zamówiła. Pozdrawiam pani Kingo K. z Saint Vailer |
| |
Pani Kingo klientko moja droga. Sugeruje pani, że cena jest wygórowana, a dlaczego pani nie wspomni, że ma pani szafę wykonana w całości z lakobelu, gdzie cała rama jest wykonana z profili aluminiowych i że nie ma pani tego lakobelu naklejonego na płytę tylko jest w profilach. Dlaczego nie zaznaczy pani, że szafa jest ponad standard głęboka (z tego co pamiętam to 69 cm) co wiąże się również z podwyższeniem kosztów ze względu na ilość materiału. Dlaczego pani nie wspomni, że szafa nie ma prawego boku ze względu na zabudowany w szafie komin. I ostatnie pytanie dlaczego podczas ostatecznego odbioru szafy nie miała pani ŻADNYCH, ALE TO ŻADNYCH zastrzeżeń, zapłaciła pani bez problemu na podstawie złożonego zamówienia, może wpływ na pani negatywna opinię ktoś na pani wywarł, może mąż? który nie był obecny podczas składania zamówienia przez panią i nie wie dokładnie co pani zamówiła. Pozdrawiam pani Kingo K. z Saint Vailer |
| |
Reklamy Google | |
| |
offline mario8 inżynier
|
Ja polecam firmę http://www.agal.pl/ jeżeli chodzi o szafy i garderoby :) |
| |
offline andrewks praktykant
|
|
| |
Gość: marek36 praktykant |
|
| |