Szafa wnękowa a garderoba

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

14 stycznia 2014, 22:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak, iszafy są pododdziałem FAWRE i zajmują się stricte szafami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 stycznia 2014, 14:18

Ta firma właśnie ma promocję z szafami wnękowymi druga szafa za 1 grosz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 stycznia 2014, 19:34

3 lata temu urządzałem się w nowym mieszkaniu, garderobę we wnęce w sypialni robił nam miejscowy stolarz. Klasyczna garderoba, suwane drzwi, półki ze sklejki i wieszaki.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2014, 22:07

Moja sąsiadka ma zrobioną garderobę we wnęce wielkości łóżka piętrowego. Piszę " łóżka piętrowego" ponieważ w wielu mieszkaniach właśnie stawiają tam łóżka piętrowe dla dzieci. Mini garderoba ale super zrobiona. W kształcie litery "U". Po prawej i po lewej stronie półki. Po środku drążki i też półeczki. Zmieściły jej się tam wszystkie szpargały typu odkurzacz, deska do prasowania. Garderoba jest naprawdę małych rozmiarów. Drzwi suwane, do środka robi tylko jeden krok, ale przynajmniej nie musi nurkować w szafie, żeby wyjąć cokolwiek z tyłu. Dla mnie osobiście jest to porażka w szafach z półkami. Poszukaj w necie tego typu rozwiązanie, może uda ci się coś znaleźć. Znajomy dobrze radził. Jak masz taką możliwość to daj sobie spokój z szafą do której trzeba nurkować.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2014, 16:34

Atlantic Polska, dziękuję bardzo za to zdjęcie. Wnękę mam podobnej wielkości jeśli dobrze oceniam. Wygląda na to, że to rzecz wykonalna. Szkoda, że drugiej strony nie pokazałeś :)

anija35 - obojętnie jaką szafę zrobią za 1 grosz?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2014, 14:23

Wyposażenie jest bez znaczenia, tylko że ta tańsza szafa będzie kosztować grosz. Także opłaca się kupić 2 szafy w podobnych cenach http://www.iszafy.pl/pl/promocje/szafaza1grosz

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2014, 15:05

Naprawdę? Aż nie chce mi się wierzyć. Jeśli obie szafy będą kosztować 5 tys. to też zjadą mi z ceną do 1 grosza?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2014, 20:59

Najlepiej jeśli napisałbyś do ich konsultanta i dokładnie się dowiedział. Generalnie na ich stronie pisze, że druga szafa jest za grosz

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2014, 16:24

Jak tak pisze, to tak pewnie jest. widziałam fajny wizualizator na ich stronie, też warto z niego skorzystać i coś sobie zrealizować i wycenić. Orientacyjnie będziecie wiedzieć cenę.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2014, 00:19

Nie pozostaje nic innego jak skontaktować się z firmą w celu poznania szczegółów promocji. W końcu mieć szafy praktycznie w cenie jednej to niecodzienność.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 271

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >