U Komandora najdrożej? To chyba powinnaś sprawdzić jeszcze raz ich ofertę. Ostatnio bardzo długo wybierałam producenta szafy - i tak krótko pisząc - nawet jeden stolarz krzyknął mi droższą cenę niż Komandor. Fakt najtaniej nie mieli, ale najdrożej też nie. Za to mieli dużo fajnych pomysłów na moją na prawdę dużą szafę wiec wybrałam ich.
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: niuniek86 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: PP praktykant |
|
| |
Gość: puella praktykant |
Hmm, ja mam od paru lat w salonie dużą porządną szafę wnękową z Senatora (zrobioną przez firmę Sajteo z Wodzisławia) i nadal doskonale się trzyma, choć wtedy dałam za nią grosze, bo 1200zł :) Nie wiem czy teraz będzie równie tanio, ale też planuję zamówić z tej samej firmy komplet w kolorze wenge: szafę ze szklanymi drzwiami przesuwnymi, łóżko i toaletkę do sypialni, bo na ich stronie pojawiły się ciekawe, przepiękne propozycje nadruków na szkło, patrzcie: http://www.sajteo.com/nowosci.php ! Z tego co się już orientowałam, to mało firm robi takie rzeczy, więc będę mieć w domku coś bardzo oryginalnego :D |
| |
Gość: Marlena praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline jotijot praktykant
|
Z spokojnym sumieniem nie polecam firmy do wykonania pod zamówienie mebli. Prace rozpoczęli tydzień po terminie. Podczas montażu zostały poobijane i pobrudzone ściany. Meble w środku po zmontowaniu wyglądały jak szwajcarski ser, pełno dziur po źle powkręcanych wkrętach, poobijane i porysowane półki. Po wykonaniu i kilkukrotnych naprawach pozostawili po sobie pod szafkami bałagan, wkręty, kawałki płyt. Jednym słowem bałaganiarze, w buciorach wchodzą na meble naprawiając je. Nie polecam. |
| |
offline robert_radlin praktykant
|
U mnie właśnie ten JUMPER robił meble (kuchnie 3m x 2m,
szafe 2m x 2m i garderobe w przedpokoju). Zamówiłem 3
października, a montować zaczeli 20. Kuchnia i szafe w 2
dni, a garderobe przywieźli 25. Jakość bardzo dobra,
wykonanie też. Teraz teściowa czeka na szafe. Termin
montażu do 10 listopada, czyli czeka sie mniej więcej 2
tygodnie od zamówienia. Jednak największy plus w tej
firmie to cena! Kuchnia z drzwiczkami z mdf 3000zł, gdzie w
innej firmie wycenili mi ja na 5 tys. Polecam firmę z
czystym sumieniem |
| |
offline mooli praktykant
|
ja uważam ze tania szafa nie koniecznie jest solidna, ceny zabudowy zależą od materiałów, znajomi chwalą coraz częściej firmę iszafy.pl, gdzie dostępny jest nawet program do wyceny i wizualizacja wnętrza, można również obejrzeć i zapoznać się z materiałami, z których wykonują zabudowy, można też trafić na bardzo fajne promocje. |
| |
offline andrewks praktykant
|
|
| |
offline julia_w praktykant
|
|
|