Może komuś się jeszcze przyda, dobrą robotę wykonuje p. Mateusz, wykonanie szafy naprawdę solidne (porównując chociażby inną szafą u mojej znajomej), przyjeżdża na pomiar i robi wycenę za darmo, więc nic się nie traci, a przynajmniej można sobie porównać ceny. Tel. 501 336 343, mgstolarstwo@wp.pl
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
Gość: Joanna86 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Bardzo duży wybór macie internetowo, a tutaj dobre teksty o tym, co ma znaczenie, na co patrzeć - http://www.fawre.pl/blog/ Ogólnie kluczowa powinna być jakość. Kiepskiej jakości meble to gwarancja problemów - nie chcecie tego. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Zgubny43 praktykant |
Zależy jak duża i jak bardzo rozbudowana, cena jest też zależna od miasta. Mnie udało się upolować szafę nawet taniej, jednak szczególnie piękna i zdobna to ona nie była, taka zwykła prosta. |
| |
Gość: Zgubny43 praktykant |
Zależy jak duża i jak bardzo rozbudowana, cena jest też zależna od miasta. Mnie udało się upolować szafę nawet taniej, jednak szczególnie piękna i zdobna to ona nie była, taka zwykła prosta. |
| |
offline Czarny inżynier
|
te szafy przesuwne z FORTE sa super |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MichaelTes praktykant |
|
| |
Gość: Kennethexhig praktykant |
|
| |
offline Ewki inżynier
|
Szafa pod zabudowę to bardzo wygodne rozwiązanie bo można ją dostosować do naszych potrzeb. Decydujemy o ilościach półek, drążków czy też szuflad. Jeżeli zależy Ci na znalezieniu kogoś dobrego to na początek najlepiej wpisać sobie w wyszukiwarce np szafy grodzisk mazowiecki i włączyć kilka firm, zobaczyć opinie i oferty. |
| |
Gość: Charlesatmox praktykant |
|
| |
Gość: Brettcog praktykant |
|
|
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸