Szafa wnękowa a garderoba

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

30 stycznia 2014, 13:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo fajna garderoba, lustro powiększa i rozjaśnia sypialnię. Podoba mi się.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2014, 10:40

Troszkę się już z firmą zaznajomiłem. Otrzymałem także odpowiedź eksperta co do wymiarów garderoby, także jestem już spokojny i będę ją wykonywać http://www.iszafy.pl/pl/wasze_problemy/750 . Planuję dograć szczegóły jeszcze w lutym, bo do końca marca obowiązuje promocja -29% na szafy i muszę z niej koniecznie skorzystać

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2014, 23:32

W moim przypadku, nie posiadając wnęki, musiałam garderobę urządzić niestety w inny sposób. W internecie, tak samo jak w sklepach stacjonarnych można dostać bardzo ciekawe, duże szafy, które mogą służyć jako garderoba. Ja mam taką szafę http://www.urokdrewna.pl/szafa-sosnowa-drzwio wa-szufladami-133-nr-kat-62-p-12.html , do tego kilka komódek i miejsce elegancko się prezentuje, nie przytłacza, a jednocześnie jest dużo miejsca na ubrania i pierdoły

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2014, 21:58

Użytkownik prom napisał: Troszkę się już z firmą zaznajomiłem. Otrzymałem
także odpowiedź eksperta co do wymiarów garderoby, także
jestem już spokojny i będę ją wykonywać
http://www.iszafy.pl/pl/wasze_problemy/750 . Planuję
dograć szczegóły jeszcze w lutym, bo do końca marca
obowiązuje promocja -29% na szafy i muszę z niej
koniecznie skorzystać

Jest jeszcze druga promocja "druga szafa za grosz", także jeśli masz miejsce możesz drugą szafę postawić za bezcen

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2014, 13:09

Wiem wiem, widziałem, jednak ja nie potrzebuję drugiej szafy :) Taka jedna garderoba spokojnie wystarczy, a zrobienie jej za 2/3 kosztów i tak jest korzystne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2014, 22:11

Użytkownik prom napisał: Wiem wiem, widziałem, jednak ja nie potrzebuję drugiej
szafy :) Taka jedna garderoba spokojnie wystarczy, a
zrobienie jej za 2/3 kosztów i tak jest korzystne

Kiedy będziesz mieć tą swoją szafę? Rzeczywiście wyniesie Cię ona 29% taniej?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2014, 19:03

Jestem w kontakcie z firmą i mam problem, bo promocja jest ograniczona pewnymi materiałami. Nie wiem właśnie czy na nie się zdecydować, ponieważ pierwotnie zakładałem troszkę coś innego. Ale to wyniesie mnie dwukrotnie drożej. Już dostałem wstępną wycenę. Co radzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2014, 20:54

A jakie materiały są tam do dyspozycji? No i co chciałaś zrobić?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2014, 15:27

Melaminowana płyta meblowa, drzwi przesuwne, system aluminiowy, dowolny wzór i wypełnienie.
A ja jednak robię garderobę, więc jestem trochę ograniczony w tych materiałach :/

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2014, 21:41

Garderobę, ale taką z szafami, czy jakimiś półkami, drążkami zupełnie nie zakrytymi jakimś frontem?
Jak wygląda melaminowa płyta meblowa?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 289

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >