Szambo

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

8 marca 2019, 11:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie,
w jakiej firmie zamawialiście szambo betonowe do Waszego domu? czy ktoś z Was korzystał może z oferty na stronie www.szczelneszambabetonowe.com.pl? Z tego,co tam widziałam, to producent oferuje nie tylko tnie zbiorniki,ale również ich darmowy montaż oraz bardzo tani transport. Co więcej, na każdy taki zbiornik jest udzielana aż 6-letnia gwarancja. Szamba są wykonane z wysokiej klasy betonu i w 100% szczelne. Jak sądzicie, warto tam zamówić taki zbiornik?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2019, 08:49

Ja nie pamiętam firmy, natomiast wiem, że szambo powinno być murowane i chodzi przede wszystkim o wysoką jakość oraz trwałość w porównaniu np: do plastiku.

Niko-stal.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2019, 12:34

Zalecam zainteresować się rozwiązaniem w postaci szamba ekologicznego. Maro http://ekomaro.pl/ postarali się o to, aby ekoszambo wylądowało w naszym ogrodzie. Pojemność 3550 wystarcza w zupełności!

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2019, 20:18

Ja posiadam od 2 lat szambo ekologiczne i jestem zadowolony z tego rozwiązania. Nie mam żadnych problemów z nieszczelnością szamba. Jedynie raz na jakiś czas korzystam z usług firmy www.wywoznieczystosci.mazowsze.pl podczas wywozu nieczystości.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2019, 13:33

Ja potrzebuje teraz zamowic cos takiego jak https://www.automatyka24.pl/pl/katalog/sondy- hydrostatyczne sa tu osoby, ktore maja jakies pojecie w tym temacie i mogliby mi doradzc jak wybrac ta najlepsza sonde? Bede wdzieczny za wszelkie wskazowki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2019, 09:16

Szambo ekologiczne powinno znaleźć się w każdym , współczesnym gospodarstwie domowym. Za sprawą http://ekomaro.pl/ także i nam udało się wdrożyć takie rozwiązanie. Wysoka jakość a przede wszystkim rozwiązanie zdrowe dla środowiska!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2019, 09:17

Jeżeli już znaleźliście odpowiednie szambo to powinniście się rozejrzeć za sprawdzoną firmą, która zajmie się wykonaniem wykopu pod nie. Ja osobiście polecam wam skontaktować się z firmą www.pwmax.pl ze Szczecina. Oni działają bardzo sprawnie i mają niezłe ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2019, 07:01

Warto byłoby także pomyśleć o odpowiedniej baterii do szamba. My wymienialiśmy ją jakiś czas temu, więc szczerze mogę wam polecić ofertę sklepu https://sklepekozet.pl/pl/c/Bakterie-do-szamb /137. Szeroki wybór, świetna jakość i przede wszystkim bardzo dobra cena.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2020, 18:08

Jak macie szambo, to na pewno tak jak ja potrzebujecie tez firmy, która zajmuje się usługami asenizacyjnymi - utylizacją odpadów płynnych. Ja korzystam z usług firmy S.T.S. EKON z Łodzi https://sts-ekon.pl/uslugi-komunalne.html , to konkretna firma, rzetelna, bez problemu idzie się z nimi dogadać, mają atrakcyjne ceny i pracują porządnie, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2020, 21:56

Trzeba szukać firm z wieloletnim doświadczeniem i takich które dostarczają najlepszych rozwiazań. Jeśli jest też taka możliwość warto zastanowić się czy zamiast szamba nie lepsza będzie oczyszczalnia

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 24 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...
  • Studnia głębinowa Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa W ostatnim czasie wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce,...
  • Wiata Garażowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Szukasz trwałego garażu, który szybko zrealizuje Twoje potrzeby? Sprawdź ofertę Stalblach. To producent u którego można kupić tanie garaże blaszane. Charakteryz...
  • panele fotowoltaiczne Liczba postów: 28 Grupa: Moja budowa Czytałem ostatnio na ten temat i w sumie z wyczytanych przeze mnie treści wynikało, że najlepiej będzie dokonać samodzielnych obliczeń, żeby zobaczyć, jak to w....
  • Odkurzacz na budowe Liczba postów: 47 Grupa: Moja budowa Inwestycja w automatyczny odkurzacz może wydawać się idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie mają czasu na regularne sprzątanie. Te urządzenia mogą znacznie o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 366

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >