Jak się komuś chce, to pewnie warto, ja jaednak nie miałem aż takich wielkich ambicji i wolałem tradycyjne szambo betonowe niż przydomowa oczyszczalnię scieków.
Gość: tigra praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline PieceMans_pl kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline anastazja4390 majster
|
|
| |
offline Oze.Sklepna5.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: WOjtciech praktykant |
tez miałem wcześniej szambo, ale po wielu latach jakoś się rozszczelniło i stwierdziliśmy ze może lepiej zainwestować w coś nowocześniejszego. Ostatecznie wybrałem przydomową oczyszczalnię ścieków, bo w dłuższym okresie czasu wychodzi to sporo taniej niż szambo no i nie ma takich nieprzyjemnych zapachów. W tej firmie http://www.frukko.pl jest spory wybór szamb ale , mogą też zaprojektować oczyszczalnię specjalnie dla was. |
| |
offline sarin doświadczony
|
|
| |
offline gordo praktykant
|
Ja stawiam na nowoczesne rozwiązania które z czasem
przynoszą oszczędności. Szambo już dawno zastąpiła przydomowa oczyszczalnia ścieków. Nie
mogę powiedzieć że jest to super drogie rozwiązanie bo
zdobyłem dofinansowanie dzięki czemu koszt się sporo
zmniejszył. Poza tym natrafiłem na porządną niedrogą
firmę z Łasku niedaleko Łodzi.
www.zieloneoczyszczalnie.pl Pomogli mi z dokumentami i w
jeden dzień uporali się z montażem. |
| |
offline PieceMans_pl kierownik
|
|
| |
offline Lukki kierownik
|
Ja też jestem za oczyszczalnią. Jej większy niż szamba koszt i tak się z czasem zwraca a potem to wychodzi zdecydowanie taniej bo minimum 100 zł za jednorazowy wywóz nieczystości zostaje w kieszeni no i przynajmniej mnie głowa nie boli o to, że mam pamiętać o tym wywożeniu. Mamy oczyszczalnię z firmy Maro, działa jak trzeba, o nic się nie martwię. Szambo to dla mnie przeszłość. |
|