Ja mam szambo wspólne z sąsiadami na ich terenie i chcę mieć własne betonowe.Dom jest na wsi ,działka ponad 700m2.Gdy dzisiaj t.j.5.05.2014 zadzwoniłam do starostwa,Pani z Wydziału Architektury,Budownictwa i Ochrony Środowiska stwierdziła że muszę wystąpić o:1-Pozwolenie na budowę.2-Dostarczyć 4egz.projektu budowlanego z mapą.3-Decyzje o warunkach zabudowy wydaną przez Gminę. I kto ma tu rację?
Gość: maria dąbrowska praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: artix praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zykfryd kierownik
|
|
| |
offline Kristoferek kierownik
|
|
| |
offline mateusz.w doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline sarin doświadczony
|
Według mnie to najlepszy i najtańszy sposób odprowadzania ścieków z mieszkania. Kanalizacja- za droga, przydomowa oczyszczalnia ścieków - ciągłe awarie. Osobiście mam szambo firmy http://lublin.bratbet.pl/ i święty spokój, od czasu do czasu muszę pamiętać o wypompowywaniu szamba ale to wszystko co się z nim wiąże :) |
| |
Gość: Tośka22 praktykant |
Przydomowe oczyszczalnie ścieków robią teraz nie małą furorę i pewnie coś w tym jest. Niezależnie od systemu kanalizacji jaki macie, warto się zaopatrzyć także w specjalne urządzenia ciśnieniowe do czyszczenia kanalizacji :) |
| |
Gość: amaro praktykant |
Do czyszczenia szamba to najlepiej wziąć sprawną i profesjonalną ekipę, jak na przykłąd firma Kanex. Mają doświadczenie to i szybko cała robota pójdzie. |
| |
Gość: xilos praktykant |
Zgadzam się. Ja mam zbiornik betonowy i raz na jakiś czas przydaje mu się czyszczenie. Sam bym się tego na pewno nie podjął... Nie ma nawet takiej opcji. |
| |
Gość: mistermister praktykant |
Rzetelną firma zajmującą się naprawą kanalizacji i wszystkim co z tym związane jest firma www.aseko.pl. Jeżeli jest potrzeba to docierają w przeciągu 2 godzin i wszystko profesjonalnie naprawiaja. |
|