Witam
Tak jak wspominali przedmówcy lepiej zamontować szambo
plastikowe lecz przy montażu trzeba zachować szczególne
warunki ostrożności żeby prawidłowo zamontować go i nie
uszkodzić przy zasypaniu .[url=]Pogotowie kanalizacyjne
warszawa zły montaż zauważymy przy mokrym okresie
wiosennym jeśli szambo szybko się będzie napełniać !
Gość: Gość1 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gość11 praktykant |
Witam |
| |
Reklamy Google | |
Gość: krewko praktykant |
A moim zdaniem nie jest ważne jakie jest szambo, tylko jak się o nie dba. Warto często je opróżniać i czyścić, korzystając z usług firm specjalistyczych udrażniajacych kanalizacje, wtedy nie będzie problemów z wybijaniem. |
| |
offline DankaW praktykant
|
Cały czas się dziwię czemu jeszcze ludzie rozważają jakie szambo kupić, od zawsze miałam przekonanie, że zbiornik na szambo musi być trwały, wytrzymały i szczelny. Jak rozpoczeliśmy z mężem budowę od razu wiedzieliśmy, że będziemy mieć betonowy zbiornik. My kupowaliśmy swoje szambo betonowe tu http://konin.ekologiczne-szamba-betonowe.pl/. Żadnych problemów, przywieźli i zamontowani, wszystko bardzo sprawnie. Wiem, że nie popełniliśmy błędu. |
| |
offline Adammowy praktykant
|
Wybrałem szambo betonowe dwukomorowe przelewowe. Producent zapewniał mnie, że jest to tanie rozwiązanie w utrzymaniu i nie kłamał. Szamba betonowe, które polecam można z pewnością zaliczyć do najlepszych dostępnych na rynku. Bardzo wytrzymałe, solidne i trwałe. Stuprocentowa szczelność i bez awaryjność. |
| |
Reklamy Google | |
offline jolka7999 praktykant
|
Ja też mam takie szambo jak użytkownik powyżej. Również brałam od tego producenta. I jeśli chodzi o współprace to jestem bardzo zadowolona. Szamba betonowez jego produkcji są szczelne i solidne. |
| |
offline jolka7999 praktykant
|
Ja nie miałam możliwości przyłączenia się do publicznej instalacji wodociągowej. Dlatego też stałam przed wyborem w co zainwestować: szambo betonowe, szambo PCV czy oczyszczalnia. Po analizie zdecydowanie wygrały szamba betonowe. |
| |
Gość: dużym praktykant |
Jak dla mnie to zdecydowanie betonowe, bo wydaje mi sie bardziej stabilne i mniej podatne na zniszczenia. Ale w sumie i z jednego i z drugiego nieczystości będzie wywozić specjalna firma, więc może ich się lepiej zapytać które lepsze. |
| |
offline Kotly-Oksana.pl majster
|
|
| |
offline Fingaris inżynier
|
Ja wybrałem szambo betonowe, dokupiłem odpowiednie środki aby o nie dbać, możecie o nich poczytać tutaj : http://haba.com.pl/blog/biopreparaty/srodki-do-szamba-i-oczy szczalni/ i póki co nie narzekam, chociaż ostatnio co raz więcej ludzi wybiera przydomową oczyszczalnie. |
|