Jeśli chodzi o sprężone powietrze, które ma tymi rurkami przepływać, to warto pamiętać, że aby układ pracował prawidłowo musi ono zostać uzdatnione. Z urządzeń do uzdatniania sprężonego powietrza polecam te:https://asc.waw.pl/produkty/uzdatnianie-sprez onego-powietrza
Gość: Alek09876678900 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kortus praktykant |
Up. Co do uzdatnia czy powietrza to ja zakupiłem jeden od firmy www.unigoods.com.pl i mogę ją wam polecić. Mają świetne uzdatniacie powietrza. W swojej ofercie mają również szeroki wybór dobrych sprężarek powietrza. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: asender praktykant |
Ja sprężarkę powietrza zakupiłem od firmy www.sprezarki.biz.pl Mają ciekawą ofertę i dobre ceny. Zajmują się również wynajmowaniem sprężarek powietrza i ich serwisowaniem. Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy oferującej sprężarki powietrza to polecam ich wam. |
| |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że rura warstwowa ma zastosowanie do dobrego przepływu polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz listew mat taśm foli poziomnic i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|