Szklane schody

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12  ▸

15 sierpnia 2017, 15:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Jestem ogromnym zwolennikiem rozwiązania w postaci szklanych schodów od czasu, gdy zwyczajnie pojawiły się one w moim nowym domu. Nie ukrywam, iz jestem wielce zadowolony z takiego obrotu spraw, byl to pomysl zony. Jest to bardzo nowoczesne i estetyczne rozwiazanie, ktore wykonali dla mnie http://vitrier.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2017, 12:32

Pracuję w budowlance i dość często takie schody są wybierane w biurowcach. Ostatnio w jednej z firm zakładaliśmy takie szklane schody z elementami balustrad ze stali nierdzewnej. Bardzo fajnie to wygląda i na pewno nowocześnie. W domu raczej rzadko są takie schody spotykane, większość stawia na drewniane.

Ten post był edytowany przez Kilim dnia: 17 sierpnia 2017, 12:32
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 sierpnia 2017, 08:38

Szkło w aranżacji prezentuje się niebanalnie. Jestem właścicielem nowo otwartego ośrodka wczasowego. Pierwsi goście zachwycają się aranżacją sali dyskotekowej wykonanej właśnie ze szkła ornamentowego i kolorowych luster. Zakupione zostały w www.zakladszklarski.com.pl w bardzo korzystnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2017, 12:04

Mi balustradę właśnie skończyli robić goście z Tarnowa.Pierwsze przyjechali i pomierzyli a za dwa dni przyjechali montować.Nie przypuszczałem,że to będzie takie proste.Oni zamawiają ze stali nierdzewnej rury,śruby,uchwyty i inne potrzebne rzeczy w Import Stal w Krakowie już pocięte na wymiar a na miejscu montują.Mi się ich robota podoba.Ładnie wykończyli maskownicami czy zaślepkami a i balustrada mocno przytwierdzona.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2017, 09:18

Szkoło potrafi prezentować się naprawdę pięknie w każdym wnętrzu, szczególnie jeżeli mowa o tego typu schodach,Akurat zajmujemy się tym na co dzień i możemy pomóc, doradzić na forum, zobaczcie na www.Glassart.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2017, 18:31

O to chciała bym to zobaczyć i po takich schodach wejść gdzieś wysoko.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2018, 22:05

Ostatnio czytałam o takich schodach są coraz to modniejsze oj może i ja dam się namówić.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2018, 11:46

Z modą nie wygrasz więc warto się zainteresować co teraz jest na topie. Przeglądałam portfolio zakładu szklarskiego www.szklarzokuniew.pl i szklane balustrady oraz wykończenia wydają się być teraz naprawdę boskie!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2018, 09:43

Na pewno ciekawie to wygląda, widziałem takie rozwiązanie u znajomych i nie narzekali na funkcjonalność, więc jakoś musi to dobrze działać.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2018, 10:59

Jeżeli mam być szczery to mi osobiście szklane schody kojarzą się z nowoczesnymi wnętrzami i zdecydowanie polecam. Wbrew pozorom nie jest problemem utrzymanie ich czystości.

PanelePodlogi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 593

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >