Szklane schody

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

1 grudnia 2013, 19:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Fajne te zdjęcia, realizacjie pomysłowe także, a czy osobiście coś robiłaś z tą firmą? Czy wiesz czym się kierują, jakie podejście mają do ludzi?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2013, 19:27

A dlaczego nie chciałabyś szklanych schodów? Teraz są stosowane techniki antypoślizgowe i nie ma obaw co do przypadkowego poślizgu :) A trzeba przyznać, że takie schody faktycznie prezentowałyby się bardzo wytwornie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2013, 11:50

Szklane schody są idealne do mieszkania urządzonego nowocześnie, stylowo - sam bym chciał takie u siebie ;D

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2013, 19:15

Chodzi mi szczególnie o sprzątanie ;) Musi to być istna udręka :)
Anija- ta firma robiła dla mnie szafę wnękową w przedpokoju. Od tego czasu jestem ich fanką :) Mają świetne podejście do swoich klientów, są fachowcami i mają mnóstwo pomysłów.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2013, 20:08

A co takiego ciekawego Ci zrobili? :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2013, 00:38

Szafę wnękową. Fronty na wysoki połysk, drzwi oczywiście przesuwane. Lustro mam z boku więc już sobie darowałam je na szafie, jak to się zazwyczaj robi. W środku wszystko pięknie zaaranżowane, tak, że mam miejsce na wszystko.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2014, 15:18

Tak z ciekawości, masz w szafie szuflady? Na jakie prowadnice się zdecydowałaś?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2014, 19:15

Tak, mam dwie szuflady. Zdecydowaliśmy się na prowadnice rolkowe. Wytrzymują duże obciążenie, są ciche i chodzą płynnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2014, 19:26

A mają jakiś dodatkowy system? Cichy domyk, tip-on? Sama jestem przed zakupem i jestem ciekawa jak się poszczególne prowadnice i systemy sprawdzają.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2014, 20:41

Firmy zajmujące sie budową kuchni mają bardzo doskonałe rozwiązania:

wykończenia wnętrz

Ten post był edytowany przez matskl dnia: 15 kwietnia 2014, 18:29
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 4 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 71 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...
  • schody przemysłowe Liczba postów: 176 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
  • schody drewniane Liczba postów: 172 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
  • Schody spiralne Liczba postów: 151 Grupa: Schody i ba... Schody spiralne tylko w przypadku małej ilości miejsca. Nie wyobrażam sobie wchodzić po takim czymś z jakimś urazem czy chociażby meblami.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 300

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >