Szklane balustrady- opinie

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

29 października 2017, 12:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi się najlepiej podobają balustrady mosiężne, takie jak ma w ofercie http://www.balustrady-skrzypinski.pl/ - bardzo solidnie wykonane i co najważniejsze, takie balustrady, właściwie nie wyjdą z mody, zawsze będą się dobrze prezentowały.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2017, 21:53

Szklane balustrady to unikalne i ciekawe rozwiązanie, które doda klasy każdej przestrzeni. Ważne jest jednak to, aby wykonała je dla nas profesjonalna firma, która zadba o każdy detal, doradzi. Ja skorzystałem z usług firmy www.alubud.pl, która wykonała dla mnie szklaną balustradę w budynku przemysłowym. Jestem zachwycony, podobnie do osób, które mają szansę je zobaczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 listopada 2017, 13:49

Oczywiście, że jakość materiałów to podstawa. My braliśmy wszelkie
mocowania, profile i uchwyty do szkła ze sklepu gigastal.pl . Wykonanie pierwsza klasa, wszystko do siebie idealnie pasuje

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2017, 19:57

Szklane balustrady to coś co warto polecić, szczególnie jak mamy problem z oświetleniem schodów lub stosujemy balustrady na naszych balkonach. To coś co każdemu przypadnie do gustu.

jak ktoś nie wie jak wyglądają szklane balustrady moze zobaczyć sobie TUTAJ

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2017, 23:42

Jakoś bardziej przypadły mi do gustu balustrady kute, których nie trzeba co chwilę przecierać. Szkło szybko się brudzi i widać każdy paluch, a w przypadku takich rozwiązań http://efekt-metal.pl/galeria-realizacji/balu strady-wewnetrzne-i-schody/ nie trzeba się wstydzić przed gośćmi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2017, 03:42

Za szklane balustrady w moim domu odpowiedzialni są https://www.glass-inox.com.pl . Rozwiązanie tego typu było spełnieniem moich marzeń. Nadaje ono bardzo nowoczesnego charakteru, jesli chodzi o otoczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2017, 05:20

Jeśli wybierze się solidny produkt o dobrej jakości, to taka szklana balustrada może służyć latami. Ja korzystałem z usług firmy www.gam-metal.pl. Zaprojektowali mi oryginalną balustradę, zapłaciłem niewiele, a cały projekt został bardzo szybko zrealizowany. Współpraca na poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2018, 11:45

Szklane balustrady i wykończenia wyglądają bardzo prestiżowo. Właśnie się przyglądałam u siostry gdzie zakład www.szklarzokuniew.pl realizował taki szklany projekt i efekt jest iście niesamowity.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2018, 11:21

Sam zdecydowałem się na balustradę, która jest połączeniem aluminium i szkła. Powiem wam że była to świetna decyzja. Takie balustrady wyglądają bardzo nowocześnie. Wykonała je dla mnie firma www.budmaxsystem.pl i polecam wam się do nich zgłosić, jeżeli chcecie mieć tego typu balustrady u siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2018, 15:15

Śliczne balustrady szklane zawdzięczam firmie www.glass-inox.com.pl :) . Wykonane w możliwie najwyższej jakości, a co najważniejsze niezwykle porządne. Warto także podkreślić, iż nadały one sporo charakteru i elegancji do naszego wnętrza. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Schody spiralne Liczba postów: 150 Grupa: Schody i ba... Schody spiralne tylko w przypadku małej ilości miejsca. Nie wyobrażam sobie wchodzić po takim czymś z jakimś urazem czy chociażby meblami.
  • Nowoczesne schody spiralne Liczba postów: 74 Grupa: Schody i ba... Myślę, że to rozwiązanie powinno zrobić różnicę - https://schodyprudlik.com.pl/site/galeri a Sami oceńcie, czy to Wasze klimaty. Moim zdaniem największe wrażenie...
  • schody drewniane Liczba postów: 171 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
  • schody przemysłowe Liczba postów: 174 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 70 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 433

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >