Jestem ogromnym zwolennikiem rozwiązania w postaci szklanych schodów od czasu, gdy zwyczajnie pojawiły się one w moim nowym domu. Nie ukrywam, iz jestem wielce zadowolony z takiego obrotu spraw, byl to pomysl zony. Jest to bardzo nowoczesne i estetyczne rozwiazanie, ktore wykonali dla mnie http://vitrier.pl/
Gość: tpyczek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kilim doświadczony
|
Pracuję w budowlance i dość często takie schody są wybierane w biurowcach. Ostatnio w jednej z firm zakładaliśmy takie szklane schody z elementami balustrad ze stali nierdzewnej. Bardzo fajnie to wygląda i na pewno nowocześnie. W domu raczej rzadko są takie schody spotykane, większość stawia na drewniane. |
Ten post był edytowany przez Kilim dnia: 17 sierpnia 2017, 12:32 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: budmik praktykant |
Szkło w aranżacji prezentuje się niebanalnie. Jestem właścicielem nowo otwartego ośrodka wczasowego. Pierwsi goście zachwycają się aranżacją sali dyskotekowej wykonanej właśnie ze szkła ornamentowego i kolorowych luster. Zakupione zostały w www.zakladszklarski.com.pl w bardzo korzystnej cenie. |
| |
Gość: Krystian Murczyk praktykant |
Mi balustradę właśnie skończyli robić goście z Tarnowa.Pierwsze przyjechali i pomierzyli a za dwa dni przyjechali montować.Nie przypuszczałem,że to będzie takie proste.Oni zamawiają ze stali nierdzewnej rury,śruby,uchwyty i inne potrzebne rzeczy w Import Stal w Krakowie już pocięte na wymiar a na miejscu montują.Mi się ich robota podoba.Ładnie wykończyli maskownicami czy zaślepkami a i balustrada mocno przytwierdzona. |
| |
offline Glassart.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ninita majster
|
|
| |
offline ninita majster
|