Szklane schody

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

14 stycznia 2014, 16:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Rozumiem, ale jakie na przykład?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2014, 20:11

Użytkownik green6 napisał: A mają jakiś dodatkowy system? Cichy domyk, tip-on? Sama
jestem przed zakupem i jestem ciekawa jak się poszczególne
prowadnice i systemy sprawdzają.

Mam system blumotion. Tip-on w szafie zupełnie jest dla mnie zbędny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2014, 21:17

To zrozumiałe, bo blumotion z tip-onem raczej się nie komponuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2014, 23:35

To tylko jeden z powodów :) A ktoś z was ma Tip-on? Jest to przydatne?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2014, 18:33

Ten blumotion z tip-onem to w ogóle bardzo ciekawa kwestia. Jedni piszą, że to totalnie razem nie współgra i się wyklucza, inni uważają wręcz przeciwnie. Jak to jest naprawdę?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2014, 00:14

Również słyszałam takie opinie, ale nie wiem co jedno ma do drugiego. Sama chętnie się dowiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2014, 15:07

Moja małżonka zażyczyła sobie szklane schody. Byłem temu bardzo przeciwny,a le teraz wyglądają bardzo efektownie. Niestety dość droga impreza, no i w utrzymaniu są dość trudne, ale na szczęście to nie ja je sprzątam ;)
Polecam też naszego fachowca: http://obrobka-szkla.eu/ bardzo rzetelny facet.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2014, 12:23

Szklane schody? Nigdy bym tego sobie nie zrobiła, chociaż wyglądają szałowo.
Mam pytanie: niedługo będę robić kuchnię. Słyszałam o takich "winadch" do górnych szafek. Myślicie, że zdaje to egzamin? jestem niska i ułatwiłoby mi to życie, ale nie wiem czy naprawdę jest to funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2014, 19:48

Ja jakoś jestem uprzedzona do szklanych schodów, tak samo, jak byłabym ostrożna względem balustrady ze szklanymi wstawkami. Wygląda to bardzo elegancko, ale gdy w domu mieszkają małe dzieci, to chyba nie jest to 100% bezpieczne.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:59
Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2014, 21:44

Niby szklana balustrada nie pasuje do drewna, ale tylko niby. Na stronie Schody Studio można sobie popodziwiać szklane balustrady, łączone z i moim zdaniem są świetne, spójrz na zdjęcie poniżej, nie dość, że ciekawie podświetlone, to jeszcze ta balustrada...

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:59
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 802

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >