offline ichigo praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jan_ek praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: patryk wolski praktykant |
|
| |
offline adasss praktykant
|
Ja uważam że jeżeli projekty budynków przewidują takie rozwiązanie to jak najbardziej można je zastosować. |
| |
offline Bartek1985 majster
|
Jeżeli jesteśmy w temacie projektowanie budynków to może ja wam coś zaproponuję godnego uwagi. Jakiś czas temu szukałem firmy, która podejmie się projektu nowoczesnego kompleksu sportowego. Dobrze, że na moje drodze stanęła firma http://visioarchitects.pl/o-nas/, która podejmie się realizacji projektu. Jestem już po spotkaniach i powiem wam, że współpraca wygląda obiecująco. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że szkło o podwyższonych parametrach ochronnych jest dobre polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz luster i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
Szkło o podwyższonych parametrach ochronnych
«
Powrót do artykułu: Szkło o podwyższonych parametrach ochronnych | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Nowoczesne kotły gazowe Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Zmiany w przepisach unijnych stawiają przed nami pytanie o przyszłość dofinansowań wymiany kotłów gazowych. Choć ogrzewanie gazowe jest bardziej ekologiczne niż...
- Wózki widłowe idealnym pomocnikiem w magazynie Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Słyszałam wiele dobrego o urządzeniach Ecobalers https://ecobalers.com/, ale wolę się tutaj upewnić. Czy są wśród Was eksperci, którzy mogliby podzielić się swo...
- Wybór drewnianych schodów do wnętrza - dobór odpo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Czy rekuperacja jest remedium na rosnące zużycie e... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Rekuperacja może pomóc ograniczyć rosnące zużycie energii do chłodzenia pomieszczeń, ale nie jest pełnym remedium na ten problem. Rekuperacja, czyli wentylacja....
- 21 października w Europie obchodzony jest Dzień... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Pompa ciepła to super sprawa ale tylko w połączeniu z fotowoltaiką. Bez niej koszty prądu są duże.