offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Ja mniej więcej rok temu byłem na szkoleniu w Firmie Informatycznej Szansa i jeżeli chcesz się nauczyć dobrze używać programu to śmiało mogę polecić, szczególnie że skupiają się przede wszystkim na elementach które nie do końca łapiesz. Potrafia przekazać wiedzę, także na pewno się nie zawiedziesz. A co do programu który używam to u mnie w firmie teraz przerzuciliśmy się na ZwCad 2017 :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Słyszałem sporo dobrego na temat szkoleń od Szansy także myślę, że wyciągniesz z nich dużą dawkę wiedzy i umiejętności. Co do samego Cad-a no to tutaj bez dwóch zdań ZwCad 2017+ jest programem, który przynajmniej warto rpzetestowac w tej darmowej 30 dniowej wersji. Funkcjonaln, kompatybilny z innymi programami i o szerokiej gamie nakładek które znacząco przyśpieszają pracę nawet nad najbardziej wymagającymi projektami. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
W zakresie samego programu no to moim zdaniem z ZwCad 2017 będziesz zadowolony, szczególnie że został on praktycznie stworzony od początku. Posiada, więc dość sporo nowych funkcji, kompatybilnych nakładek oraz można również wspomnieć o jego poprawionej funkcjonalności i szybkości działania, szczególnie zauważyłem to w wersji 64 Bitowej. Fajnie się rozwinęli i zrobili kawał dobrej roboty. No ale to już możesz ocenić sam i czekamy na Twoją opinię :) |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google |
Szkolenie CAD
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
- Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
- Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
- Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.