offline luk4sz praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline marek.bit doświadczony
|
W sumie ja też wolę prawdziwe kwiaty, sztuczne czasami
wyglądają zbyt kiczowato. Poza tym, są siedliskiem
bakterii, ponieważ osadza się na nich kurz. Sztuczne
kwiaty nigdy nie zastąpią tych prawdziwych, nie ma co się
oszukiwać;) |
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
A moim zdaniem wszystko zależy od indywidualnej aranżacji.
Naprawdę - w mojej opinii nawet sztuczne kwiaty mogą być
bardzo interesujące. Poza tym nie wymagają takiej opieki
jak zwykłe i możemy je zostawić jadąc na przykład na
wakacje. |
Ten post był edytowany przez januszkk dnia: 7 maja 2014, 08:15 | |
| |
offline Mariusz82 praktykant
|
|
| |
offline wwaleriana praktykant
|
Czasami sztuczne stroiki z kwiatów są eleganckie, ale
niestety, to są wyjątki od reguły. Reguła jest taka, że
sztuczne kwiaty są kiczowate i rzadko można trafić na
coś naprawdę godnego uwagi. Plusem jest tylko fakt, że
nie trzeba ich podlewać, a jedynie od czasu do czasu
wystarczy zetrzeć z nich kurz. |
| |
Reklamy Google | |
offline kraks doświadczony
|
Ja nic nie mam do sztucznych kwiatów, o ile są wysokiej
jakości. Niektóre rzeczywiście są dość kiczowate, ale
nie wszystkie. Można znaleźć coś atrakcyjnego, co
naprawdę doskonale imituje prawdziwe kwiaty - wystarczy
poszukać. |
| |
offline micia3 doświadczony
|
Nie znoszę sztucznych kwiatów, choćby nie wiem jak
dokładnie były wykonane i jak dokładnie
odzwierciedlałyby wygląd tych żywych:) Nic nie zastąpi
prawdziwych roślin, których obecność pozytywnie wpływa
na nasze samopoczucie. |
| |
offline Illadia doświadczony
|
Ja uważam, że sztuczne kwiatki to bardzo dobre rozwiazanie dla tych, który nie pamięŧają o dbaniu czy podlewaniu roślin lub kompletnie się na tym nie znają, a chcieliby mieć choć odrobinę zieleni w swoim mieszkaniu. Ja osobiście mam pare sztucznych kwiatków i często znajomi, aż nie mogli uwierzyć, ze nie są one prawdziwe |
| |
Gość: eugenia222 praktykant |
zupelnie mi sie nie podobaja sztuczne kwiaty. Zreszta po co kupowac sztuczne skoro mozna miec zywe roslinki, ktore nie sa wymagajace. Zerknij na http://www.roza-kwiaty.pl/Kwiaty-doniczkowe/< /a> masz tam spory wybor kwiatow doniczkowych, ktore nie sa zbyt wymagajace w pielegnacji |
| |
Gość: aneczja praktykant |
o ja też jestem przeciwniczką sztucznych kwiatów. Ale wielką zwolenniczką stabilizowanych ;) podlewać nie trzeba, 2 lata piękne i nikt się nie zorientuje, że to nie są prawdziwe kwiaty ;) czekam własnie na koleją przesyłkę z kompozycją od rosebelle :) mam nadzieję, że będą równie piękne co poprzednie |
|
Sztuczne kwiatki
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)