offline majkale fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
Kancelarii jest sporo. Ze swojej strony mogę polecić
kancelarię K. Keller: www.kkeller.pl - jeśli
chodzi o prawo budowlane to w Łodzi jest to chyba najlepsza
kancelaria prawna. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Askaniusz praktykant |
|
| |
offline Kristoferek kierownik
|
Akurat w Warszawie masz dużo większe możliwości, a jeśli temat jest poważny to warto te kilkadziesiąt km podjechać. Bardzo pozytywne opinie słyszałem o kancelarii http://kancelaria-cieslak.pl/ - natomiast nie do końca wiem w jakim temacie się specjalizują o to by trzeba było pytać bezpośrednio w kancelarii. |
| |
Gość: KrzysztofR praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kasia5 doświadczony
|
Ja mam dobrą kancelarię od nieruchomości i umowów sprzedaży nieruchomości, najmu i dzierżawy,o roboty budowlane, pośrednictwa w obrocie nieruchomościami, czy o zarządzanie nieruchomościami, ale w Szczecinie. Może komuś się przyda adwokat szczecin . |
| |
offline Kulkaas praktykant
|
|
| |
Gość: Vivi praktykant |
Z Łodzi niestety nikogo nie znam, ale jeśli chcesz uzyskać konkretną poradę, od solidnego i dobrego adwokata, to najlepiej zadzwoń sobie do adwokata z Zielonej Góry - Radosław Przymuszała - http://adwokatprzymuszala.pl/ . Udziela on porad prawnych zdalnie (online, telefonicznie lub e-mailowo) co jest bardzo wygodne. W przypadku gdyby potrzebna była pomoc sprawdzonego adwokata na miejscu, to jest ci w stanie polecić jakąś dobrą kancelarię z twojej okolicy, z którą współpracuje. |
| |
Gość: Gość123 praktykant |
Ja polecam skontaktować się z Panią Laskowską z Warszawy: https://www.adwokat-laskowska.pl/kontakt/ Ta Pani poradzi sobie świetne z każdą sprawą. Polecam poczytać o niej więcej na stronie internetowej. |
| |
Gość: Marek39847 praktykant |
|
|
Szukam prawnika z Łodzi od prawa budowlanego
«
Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego
Ostatnio na forum
- Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...
- PRZEBUDOWA a ODBUDOWA ? Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Może nie tylko język polski, ale również nasze prawo budowlane (z resztą nie tylko budowlane) jest całe mnóstwo takich absurdów a człowiek tylko traci nerwy prz...
- Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Jednym z argumentów przemawiających za zakupem mieszkania od dewelopera jest możliwość długoterminowych oszczędności. Nowe mieszkania są zazwyczaj bardziej ener...
- Co nie jest samowolą? Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na zie...
- Miejsce parkingowe. Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert pra... Wiele miast implementuje dodatkowe środki bezpieczeństwa na drogach jednokierunkowych, takie jak ograniczenia prędkości czy specjalne strefy dla pieszych. Odpow...