Gość: Sylwiam praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Nie ograniczaj się wyłącznie do Krakowa. Żyjemy w dobie wszechobecnej technologii - możesz skorzystać z usług architekta znajdującego się po drugiej stronie globu! Sam, mogę Ci polecić architekta mającego swoje biuro w Mikołowie, nieopodal Tych. Jego strona internetowa znajduje się pod adresem http://gigaarchitekci.pl/ - jak widać, może poszczycić się sporym doświadczeniem. |
Ten post był edytowany przez kej_say dnia: 30 października 2017, 22:25 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Koprobo inżynier
|
W Krakowie miałem do czynienia ze świetną firmą - DD Projekt. Projektowali nam biuro, a później je wykonali. Planujemy teraz otwarcie nowego w Kielcach, ale muszę się dopiero dowiedzieć czy robią coś na tak dalekich wyjazdach. Ale, bardzo dobra aranżacja wnętrza, dużo naturalnego światła i nowoczesność. Nasze najlepsze biuro. |
| |
Gość: ansheli praktykant |
|
| |
offline Tablice-BHP.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Tablice-BHP.pl dnia: 28 marca 2019, 18:18 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: bednardczykkonrad praktykant |
|
| |
offline wanilia2 inżynier
|
Polecam profesjonalne i bardzo dobre biuro www.architetto.pl ze wszystkim sobie wspaniale u mnie poradzili. Ich architekt zaprojektował wnętrze naszej przestrzeni, który szybko został wprowadzony w życie. Wykonane prace są solidne, a całość wygląda bardzo ładnie. |
| |
Gość: ami9922 praktykant |
Do jakich pomieszczeń pasują fototapety? Ja uważam, że bez problemu można je dobrać do różnych pomieszczeń, ale trzeba szukać dobrych jakościowo produktów. Znajdziecie je między innymi na stronie https://fototapetygdynia.pl/fototapeta-30-d.h tml . Tam posiadają również fototapety 3D. |
| |
offline muller.fausto praktykant
|
|
|
Szukam architektów - Kraków
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 462 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Projektant wnętrz Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert ara... taka firma co projektuje na pewno musi być dobra! _________________________________ __________ sztuczne kompozycje na cmentarz
- jaka firma do przeprowadzki do Łodzi Liczba postów: 36 Grupa: Ekspert ara... Czy taka firma przewiezie również takie rzeczy jak pianino?
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 53 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz
- Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 267 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz