Szukam ekpiy budowlanej z okolic Słupska

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

11 stycznia 2011, 12:16

Zgadzam sie: good 0 bad

jak w temacie

Ktoś poleci sprawdzoną ekipę z okolic Słupska?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2011, 12:12

Korzystałam z usług firmy do wykończenia mieszkania. Firma sprawdzona, terminowa, a przede wszystkim czysta!!! Kontakt do właściciela tel. 512 122 546.Szczerze polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2011, 14:41

A czy oni wykonują zlecenia tylko na terenie okolic słupska?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2011, 09:20

Ostatnio miałam remont mieszkania w Lęborku i polecam firmę VB, tel. 530-656-006. Chyba oferują swoje usługi również na terenie Słupska, proszę zadzwonić.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2011, 23:59

Witam ja polecam ekipe kotra robilem mi remont a dostalem ten numer od kolegi Firma solidna dobrze pracujaca i co najwazniejsze sprzatajaca po sobie Polecam naprawde numer tele to 609 476 350 pan Tomek Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2011, 09:10

Witam
polecam Usługi Budowlano Remontowo 515333093

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2011, 20:44

witam polecam uslugi remontowo ykończeniowe 697942502 bardzo polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2011, 20:46

oczywiscie z lodzi ale tez poza są bardzo dobrzy

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2011, 14:18

Pan Wojciech Schwerbel, bardzo solidny i na wskroś uczciwy fachowiec. Można osiągnąc go pod adresem fpis@vp.pl. Posiada ogromne doświadczenie i władzę na budowie na której nie zastaniesz nigdy alkoholu, krzyku czy partactwa.
Nie jest najtańszy ani najdroższy ale według mnie jest godny polecenia. Budował wielu moim znajomym.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2011, 14:36

Taaaaa....towarzystwo wzajemnej adoracji :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki system ERP wybrać? Liczba postów: 22 Grupa: Firmy budow... Szukasz wsparcia w zarządzaniu firmą? Poznaj ofertę BPX i system SAP https://www.bpxglobal.com/rozwiazania/sa p/ lidera wśród rozwiązań ERP. To inteligentne i ko...
  • prace na wysokości Liczba postów: 53 Grupa: Firmy budow... Do takich prac na wysokościach trzeba mieć jakieś szczególne uprawnienia? Szukam aktualnie jakichś ciekawych ofert pracy za granicą i nie wiem za bardzo, na co....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 147 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, klinkier to doskonały materiał do dekoracji ścian, który zachwyca swoją trwałością i elegancją. Możliwości aranżacyjne tego materiału są nieog...
  • Firma Budowlana Warszawa Woj. Mazowieckie Liczba postów: 36 Grupa: Firmy budow... Ja natomiast skorzystałem z usług firmy Domix, która specjalizuje się w domach szkieletowych. Polecam szczerze!
  • FRONTY MEBLOWE – PRODUCENT Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujesz odświeżenie swojego mieszkania i szukasz akcesoriów, które dodadzą mu uroku, strona https://akcesoriazagrosze.pl/ może być dla Ciebie idealnym m...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19480 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 147

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >