Szukam specjalistów z branży okiennej

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

24 listopada 2020, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

BADANIE ONLINE

Poszukujemy osób specjalizujących się w montażu okien, interesujących się produktami i nowymi technikami w tej tematyce, np.:
- monterów okien
- właścicieli salonów stolarki okiennej
- osób regularnie korzystających z produktów do izolacji okien

Typ badania: rozmowa online połączona z przeklikaniem się przez stronę internetową.
Wymagania: laptop z dostępem do internetu i mikrofonem
Wynagrodzenie: 100zł
Czas trwania: 40-60 minut

Zainteresowanych prosimy o kontakt na priv lub pod adresem mailowym: marekg.6586@gmail.com.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2020, 09:21

Powiększamy wynagrodzenie do 200zł.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2020, 16:29

W godzinę montażysta zarobi więcej na montażu drzwi więc pewnie niewiele osób podejmie rękawicę z branży. Ja osobiście podziękuję ale widzę, że inicjatywa ciekawa więc trzymam kciuki za sukces w badaniu :).

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2021, 18:03

Jestem bardzo ciekawy ile osób tym artykułem się zainteresuje.Sam ten artykuł pokaże kumplowi.
____________________________________________________________ __
kazachstan wiza

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2021, 11:32

No i jak udało Wam się ich znaleźć? Jeżeli tak, to jak dokładnie kształtują się ceny i jednocześnie parametry techniczne u producentów na których postawiliście.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 305

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >