Szukam wykonawcy

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

6 grudnia 2007, 22:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam generalnego wykonawcy do budowy 2-3 domów wiosną 2008. Okolice Jeleniej Góry .
Kontakt: piotr.nowy@interia.pl 501-793-613

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2008, 21:53

dziedobry jestem zainteresowany pana oferta posiadam firme budowlana od 1984 roku mam zgrana ekipe ktora wykonuje prace bardzo fachowo jesli jest pan zainteresowany to to jest moj numer 696546913

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2008, 11:28

Budownictwo drewniane w systemie prefabrykacji, cena kształtująca się na poziomie około 1600-1800 zł +7% VAT za m2 powierzchni / cena obejmuje materiał, transport oraz robociznę – elewacja zew. wykończona w 100% łącznie z stolarką okienną, drzwiową, rynny, pokrycie dachowe dachówka Brass itp. / inne zalety to naszej technologii to : możliwość realizacji dowolnego projektu/ dokumentacja w technologii murowanej czy drewnianej, wybrany projekt adoptujemy pod kątem własnej technologii/, ponad 15 letnie doświadczenie na rynku niemieckim oraz skandynawskim, zgodność z normami DIN, certyfikat TUV, gwarancja jakości oraz trwałość konstrukcji, bardzo krótki czas realizacji budowy około 2-4 tygodni
30 lat gwarancji
meil inz.k.slaga@interia.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2008, 12:20

:D Pojawił się nowy serwis szukania fachowca.
www.pandar.pl
Wpisuje się, co potrzeba zrobić, a fachowcy wpisują swoje oferty, i wybiera się najlepszego. Nie trzeba brać udziału w aukcji - wybór wykonawcy jest dowolny. Jest to serwis ogłoszeniowy dla remontujących, budujących i nie tylko oraz dla wykonawców.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2008, 16:34

Firma ComfortExpress i firma ComfortHome nie jest w żaden sposób organizacyjnie, kapitałowo i finansowo powiązana z firmą Interdom 2 czy też firmą Multieko. Służymy wszelką informacją dla naszych obecnych i potencjalnych klientów.Do wglądu są wszelkie dokumenty finansowe i rejestracyjne.
Wszystkich zainteresowanych prosimy o bezpośredni kontakt pod numer telefonu: 605272855
lub do biura 012 357 53 95 lub 012 356 51 98 . Jednocześnie informuję, że wszelkie przypadki pomówienia naszej firmy i godzące w dobre imię spółki będą przekazywane do prokuratury.
Z Poważaniem Marzanna Suszek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2012, 15:03

Szukaj wykonawców przez takie serwisy - http://archiweb.pl/ Tutaj każdy będzie reklamować swoje usługi - w tamtym serwisie firmy budowlane tworzą swoje profile, więc podejrzewam, że znajdują się tam wyłącznie firmy z rzetelnym podejściem do swoich interesów.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2014, 23:20

Czas mojego dojazdu do pracy to około 30 minut. Można go świetnie wykorzystać na drobne przemyślenia chociażby w sprawie budowy domu. Każdy kto buduje lub budował dom wie jak to jest z fachowcami, którzy zostali obdarowani naszym zaufaniem na wykonanie usług w swojej specjalności. Jak fajnie prowadzi się rozmowy wstępne. Co też ci panowie nie obiecują. Po takiej rozmowie inwestor ma wrażenie, że płaci tylko za 30 % rzeczywistych prac i jest szczęśliwy jakby „złapał Pana Boga za nogi". Myśli, że tylko on miał takie szczęście trafić na „cudownego wykonawcę". Jak szybko zmienia swoje zdanie zależy od rzetelności fachowców. Dość często już podczas prac fundamentowych... Ja miałem szczęście. Firma rzetelna, sprawdzona, przyjazna. Realizujemy ustalone etapy budowy bez zgrzytów. Chętnie przelewamy pieniądze, o które prosi Wykonawca, bo przecież widzimy postęp i zaangażowanie. Dom rośnie w oczach. Jesteśmy naprawdę zadowoleni. Pozostają do wykonania niby drobne prace, a to kawałki elewacji, pomalowanie podmurówki, rzeczywiście drobne. „Szefie, szef przeleje ostatnią ratę bo muszę wypłacić pracownikom"- są to słowa Wykonawcy. A niby dlaczego nie, pozostają drobne prace, idzie przelew. Taki scenariusz na budowie przeżył, myślę, prawie każdy inwestor. I nagle krach. Mijają dni, tygodnie, miesiące a nawet lata, a „drobne" roboty są nie wykonane. Najpierw nie można się doprosić o przyjazd, później Twoje telefony nie są odbierane, na końcu zostajesz z niby drobnymi sprawami sam! A co jeśli hydraulik jest taki sam, facet od pompy ciepła taki sam, stolarz od zabudowy taki sam? To wtedy nie są to drobne sprawy, to już PROBLEM. Natychmiast narzuca się pytanie co zrobić? No właśnie kochany Inwestorze. Po pierwsze zawsze spisz umowę gdzie zawrzesz zakres, czas wykonania i cenę! Po drugie nigdy nie wypłacaj całej umówionej kwoty, jeżeli wykonawca nie skończył wszystkich robót, nawet jeżeli podaje on najsmutniejsze powody aby zapłacić mu całą kwotę. Po trzecie, jeżeli można to pozostaw sobie pewną kwotę jako zabezpieczenie gwarancyjne, oczywiście z zapisem w umowie. Te czynności powinny zabezpieczyć Twoje interesy i tak naprawdę będą działały na korzyść wykonawcy, bo nie okaże się nierzetelnym fachowcem. I tak mija pół godziny na dojazd do pracy, czas zarobić na te wszystkie niedoróbki...
Inwestor
P.S. Zapytaj jednym kliknięciem o ceny materiałów budowlanych 120 składów i wybierz najlepszą ofertę – www.mam-sklad.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2014, 09:03

Należy również pamiętać, że przy budowie domu wykorzystywane są detale stalowe. Należy się upewnić, że są one wysokiej jakości, bo przecież mają nam służyć na lata, tak jak zresztą inne potrzebne materiały budowlane:) budowa domu pociąga za sobą wiele kosztów. No i oczywiście też dobranie odpowiedniego fachowcy...materiałów itp. Warto jest poświęcić trochę czasu na znalezienie właściwego wykonawcy

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 386

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >