Szyba w samochodzie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

22 grudnia 2015, 18:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Wracałem ostatnio z zakupów i tak akurat oparło się słońce o przednią szybę i zauważyłem rysy na szybie. Głębsze, płytsze. Znacie jakiś sposób na usunięcie??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2016, 18:52

hm no raczej nie ma takiej metody ale mozna podjechać do Nordglass jak coś to ci szybę wymienią na nową.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2016, 15:55

U mnie problemem był pajączek, ale w moim wypadku wystarczyło wypełnienie szyby, które też było w Nordglassie więc i z porysowanymi szybami warto się tam wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2016, 20:12

NordGlass to dobra firma, warto tam jechać. Z resztą sam u nich robiłem z szybą więc nie mam co do nich najmniejszej wątpliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2016, 18:05

Ja z nordglassem mam tyle wspólnego że w aucie mam szyby tej marki zresztą bardzo dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2016, 20:15

Kupowałeś i montowałeś u nich, czy samochód kupiony był już z ich szybami?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2016, 17:37

Nord glass to jeden z najlepszych producentów szyb samochodowych, u nas. Zresztą nie tylko do samochodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2016, 14:04

Nie tylko do samochodów? Do czego jeszcze?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2016, 17:19

Witam, produkujemy szyby do samochodów, autobusów, szyby do pojazdów szynowych oraz szyby okrętowe i jachtowe.

Pozdrawiam, Sebastian Nikulski
Online Ekspert Nordglass

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2016, 11:44

No to niezły macie zakres usług, nawet nie wiedziałem. Domyślam się, że ceny szyb jachtowych różnią się od tych do samochodów, prawda?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 476 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
  • Używane auto Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś korzystał z pogotowia akumulatorowego w Tychach oferowanego przez firmę AkuExpress https://akuexpress.pl/? Zastanawiam się, czy ich oferta na pogotowie...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 416 Grupa: Trudne tema... Jeżeli chodzi o specjalistów z zakresu prawa patentowego to najlepszym wyborem będzie ta https://madpat.eu/wynalazki-i-wzory-uzyt kowe/ Oni zadbają o czystość pa...
  • Ciąża a badania Liczba postów: 38 Grupa: Trudne tema... Kontakt do bardzo dobrego ginekologa można znaleźć na stronie https://mamiclinic.pl/oferta/ginekolog/. Polecam jeśli szukacie kogoś, kto zapewni wam odpowiednią...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 327 Grupa: Trudne tema... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z instrumentami i akces...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 148

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >