Szybka zmiana w Twoim wnętrzu, polecam :)

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

12 maja 2012, 17:20

Zgadzam sie: good -1 bad

Cześć, witam wszystkich chciałbym podzielić się z wami ciekawą historią.

Około trzech tygodni temu moja kochana żona postanowiła coś zmienić w naszym salonie. W tym momencie każdy facet dobrze wie, na czym to się skończy, przestawianie mebli, malowanie, wizyty w sklepach. Mój kolega z pracy podsunął mi świetny pomysł, że wystarczy zmienić jeden element w wystroju wnętrza,aby dodać mu nowego uroku, postanowiłem poszukać tego elementu.

I stało się, trzy godziny później oglądałem wnękę do szybkiego montażu, po prawdzie nie miałem pojęcia, że takie coś istnieje, chwila najlepsze zostawiam na koniec. Kurier przyjechał,otworzyłem paczkę,zapoznałem się z instrukcją (bardzo prosta nawet moja żona nie miałaby z tym problemu :) ). Zabezpieczyłem parkiet przed odłamkami ze ściany, pomalowałem wnękę na kolor naszego salonu. Gotowy efekt już po trzech i pół godziny, praca bez problemów - bezcenne.

Panowie polecam, żona bardzo zadowolona, aby oszczędzić wam szukania, podaję link do strony, z której kupiłem wnękę: www.cubewall.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2012, 21:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,

A możesz pokazać fotkę takiej wnęki?

Pzdr

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2012, 09:33

Zgadzam sie: good 1 bad

Nie prześle bo to taką wiadomość na parunastu forach powklejał i nie śledzi dalej wątku. Dobra, wracam do pożyczek bez bik http://pozycz-teraz.pl/ a mam już tego dosyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2012, 15:42

Od jednej wnęki żona już jest zadowolona? Czy naprawde dało to taki efekt,ze całe wnętrze wygląda inaczej? Szczerze w to wątpie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2013, 08:12

To fajnie chciałeś zrobić małą zmianę i szybki efekt:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2013, 15:24

Em... jak działa taka wnęka? znaczy mam prostą ścianę i nagle JEB! jest w ścianie wnęka? O_o?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2014, 09:18

Polecam kuriera Wysyłam Taniej do tego typu przesyłek.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2014, 09:18

Polecam kuriera Wysyłam Taniej do tego typu przesyłek.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2014, 23:15

Ciekawy pomysł, ale też jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić bez fotki. No bo gdzie się taką wnękę ustawia, przecież ściany się nie wyburzy;) Rzeczywiście może to być spektakularna i błyskawiczna zmiana wystroju, ale nie jestem pewna, czy na lepsze;) Wnęki powinny jednak wynikać z architektury pokoju.

____
obrączki ślubne

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2014, 17:26

No nie wiem, czy ta wnęka to taki świetny pomysł - wnęki są w porządku, gdy wynikają z architektury pomieszczenia, inaczej raczej nie pasują. Zmienić wnętrze można jeszcze prościej - np. z pomocą fototapety czy naklejek na ścianę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 485

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >