offline Ingrid_019 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline igor.k praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline adiadi kierownik
|
Ja szybkich przepisów nie znam ale wiem, co może Wam pomóc jeśli chcecie wszystko gotować szybko. Warto zainwestować w w zakup dobrego garnka szybkowara. Uwierzcie mi rosół gotuję w 25 minut, a ziemniaki w 5 minut. Nawet te stare ;) |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Adrię doświadczony
|
Rzeczywiście proste, coś w sam raz dla faceta, który nie lubi stać przy garach. Jednak jak chcę dobrze zjeść to wolę, żeby żona zrobiła na przykład podudzia pieczone z kurczaka według swojego przepisu. Ja to nawet herbatę bym przypalił, ale czasem coś upichcę prostego. Nie smakuje to jednak tak dobrze, jakbym chciał. |
| |
Gość: gyra praktykant |
|
| |
Gość: rodelia praktykant |
Dokładnie, też zwykle jak mam mało czasu to robię jakieś danie z kurczaka a tu https://www.przepisy.pl/przepisy/szukaj/dania -na-goraco masz też kilka naprawdę fajnych przepisów na dania na gorąco, może też Ci się przydadzą |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline mazi1117 majster
|
|
|
Szybki przepis na kurczaka
«
Powrót do grupy: Przepisy kulinarne
Ostatnio na forum
- Kebab w kajzerce Liczba postów: 10 Grupa: Przepisy ku... Miłośnicy kuchni bliskowschodniej, którzy szukają miejsca, gdzie mogą zjeść dobry kebab w Warszawie, znajdą wiele interesujących propozycji w różnych częściach....
- Jakie słodycze najbardziej lubicie Liczba postów: 98 Grupa: Przepisy ku... Dla mnie przede wszystkim ważne jest to, aby słodycze były zdrowe, miały dobry skład i były pozbawione cukrów. No i powiem wam, że teraz nawet znalazł...
- Dobra wyciskarka do soków Liczba postów: 27 Grupa: Przepisy ku... Kupiłam fajną wyciskarkę jakiś czas temu od Zelmera i spisuje się doskonale. Nie jest to najtańsza rzecz, ale gdy decydujemy się już na zakup czegoś takiego, to...
- Pyszna tarta Liczba postów: 18 Grupa: Przepisy ku... Charakterystyczną cechą polskich wypieków świątecznych jest ich bogactwo smaków i aromatów. Każdy region Polski ma coś wyjątkowego do zaoferowania – od kujawski...
- pieczenie chleba Liczba postów: 16 Grupa: Przepisy ku... Artykuły piekarnicze często są pakowane w foliowe opakowania, aby na dłużej zachowały świeżość. Mowa oczywiście o giętkiej folii, takiej jaką wykonuje firma htt...