Ja mam rolety antywłamaniowe od www.bojero.com.pl i sprawdzają się znakomicie. Polecam!
Gość: Arkadiush4567 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline PikPik.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: timy praktykant |
Fajnym sposobem na zabezpieczenie szyb przed włamaniem jest folia zabezpieczająca. Firma www.euro-glass.pl oferuje folie ochronne i zabezpieczające, które wzmacniają szyby i utrudniają ich wybicie. Polecam wam zajrzeć na ich stronę. |
| |
Gość: midos praktykant |
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Szczerze mówiąc ciężki wybór :) Ja wybrałem rolety zewnętrzne, ponieważ mają jeszcze jedną dodatkową opcję, a mianowicie w ciągu dnia zawsze mogę zasłonić okna i odpocząć sobie w chłodzie bez promieni słonecznych oraz wieczorem mam pewność, ze też nikt nam nie zagląda po oknach. Jeżeli będziesz potrzebował pomocy podczas wyboru rolet, czy to okien antywłamaniowych to mogę polecić Ci z własnego doświadczenia firmę Domega z Poznania, gdzie odpowiednio wykwalifikowana obsługa chętnie Ci doradzi i też będą w stanie zająć się później ich montażem. |
| |
Reklamy Google | |
offline Marek Salomon majster
|
Ciekawa opcja moga byc rowniez folie antywłamaniowe zamiast rolet. O to chodzi, ze jak sie mieszka w bloku to czasem spoldzielnia nie zgadza sie na montaz takich rolet zewnetrznych, prawda? A folie - nakleja sie na szyby i jest ok. Takze oprocz bezpieczenstwa - chronia przed promieniami slonecznymi. Zobaczcie np tutaj: http://www.morphofilms.pl/ jak to wyglada w praktyce. |
Ten post był edytowany przez Marek Salomon dnia: 8 lipca 2018, 15:41 | |
| |
Gość: Getting A Loan praktykant |
|
| |
Gość: flossiepr1 praktykant |
|
| |
Gość: reynatr18 praktykant |
|
| |
Gość: Loans For Bad Credit praktykant |