Szyby antywłamaniowe czy rolety antywłamaniowe?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

3 listopada 2016, 12:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Akurat jeżeli chodzi o zabezpieczenie antywłamaniowe do naszego domu,t o polecam skupić się na tym aby faktycznie były one jak najlepszej jakości, a duże zaufanie mam do rolet antywłamaniowych które znakomicie zdają egzamin.

www.Designerskie.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2016, 10:48

ja jakos bardziej przychylny jestem na szyby antywłamaniowe, które sa jednoczesnie bezpiecznym i estetycznym rozwiązanie. Polecam w tym temacie sprawdzic www.bros.poznan.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 stycznia 2017, 15:56

Szyby antywłamaniowe są ok, ale jeśli chodzi o ogólny wystrój to trzeba czasu aby znaleźć faktycznie to co będzie w Twoim guście. Ja nie miałem w sumie problemu bo w ofercie tej firmy http://verti-hor.pl/ znalazłem pomysł na swoje mieszkanie. Ponadto ich żaluzje są moim zdaniem jednymi z lepszych gatunkowo na polskim rynku.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2017, 12:26

A czy takie szyby antywłamaniowe faktycznie zdają egzamin? Bo moim zdaniem w kwestii ochrony domu skuteczny okaże się system monitoringu, na IPkamery.pl można znaleźć wszystko co niezbędne w twej kwestii i doradzić się fachowców.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2017, 19:38

szyby na pewno chronią ale tez warto pomyślec o takiej ochronie jak rolety antywłamaniowe. Bardzo dobrze sprawdzają się rolety aluminiowe http://intech-krakow.pl/produkty/przeslony-ze wnetrzne/rolety-antywlamaniowe . Ja mam u siebie w mieszkaniu takie bo mieszkam na parterze więc lepiej się zabezpieczyć.

Ten post był edytowany przez RafałKostkowski dnia: 14 maja 2017, 19:38
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2017, 08:07

Myślę, że w pierwszej kolejności warto zastanowić się nad tą zewnętrzną ochroną i zabezpieczeniem, czyli samymi roletami, ewentualnie potem pomyśleć o szybie jako dodatku. Koszty jakie się z tym wiążą nie będą należeć do tanich.

www.Diames.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2017, 11:15

Ja bym zainstalował okna antywłamaniowe warszawa. Na takich rzeczach się nie oszczędza, a możesz stracić wiele... Rolety nie dość, że kuszą samych włamywaczy, to jeszcze są mało skuteczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2017, 12:07

W sumie nigdy żadne rozwiązanie nie jest 100% skuteczne jednak ja używam rolet antywłamaniowych, wydają mi się cięższe do sforsowania przez pospolitego złodzieja, oraz skutecznie chronią przed słońcem.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2017, 10:04

Rolety zewnętrzne to niezły pomysł, bo masz od razu lepszą izolację termiczną. Prawidłowo ci zamontują rolety zewnętrzne na 100% w Wynn. Zadzwoń, to konsultant dojedzie do ciebie nawet w późniejszych godzinach. Na początku bez żadnych zobowiązań. Znam ich od kilku lat, już 3 projekty większe zrealizowane na osłony okienne w biurowcu i w domu jednorodzinnym. Ekipa montażowa się wyrabia w krótkich terminach.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2017, 12:03

Ja bym raczej był za szybami, rolety trochę nieładnie - moim zdaniem - wyglądają. Zależy to też od budżetu jaki zamierzasz na tą inwestycję przeznaczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19746 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 165

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >