Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
Gość: iwonka50 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline góral68 majster
|
Ja taki erolety zamawiałem od sklepu www.dario-biuro.pl. Jak wyjezdzam to jestem spokojny o mój dom. |
| |
Reklamy Google | |
offline Metal-Mix.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: hril praktykant |
U mnie są zamontowane okna antywłamaniowe GERDY. Wynająłem do tego ich oficjalnego partnera regionalnego www.master.lublin.pl Praca została wykonana szybko I dokładnie, dlatego mogę polecić tę firmę wam wszystkim. |
| |
Gość: wolid praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
No to jest juz ciekawe pytanie :) Myślę, że jednak postawiłbym na rolety antywłamaniowe, a najlepiej jak będzie to i to. Może skontaktuj się z fachowcem i zapytaj jak to ogólnie wygląda pod względem bezpieczeństwa. U nas tego problemu nie było, jednak bardzo pomogła nam w wyborze obsługa firmy Anex Okna w Piasecznie. W naszych możliwościach cenowych znaleźli odpowiednie rozwiązanie okna PCV Salamander dla całego domu. Do tego zadbali o montaż, więc ja osobiście jestem bardzo zadowolony :) |
| |
offline Tools4pro.pl doświadczony
|
|
| |
offline malvina8 majster
|
Ja mam rolety antywłamaniowe z www.bojero.com.pl. Bardzo fajnie się je użytkuję i wiem, że jesteśmy bezpieczni i nasze skarby domowe też. Wiele lat mieliśmy zwykłe i nie efektowne kraty a takie rozwiązanie jest bardzo fajne i ładne. |
| |
offline Auroks.pl inżynier
|
|
| |
offline kozakantek majster
|
Myślę, że rolety zewnętrzne też chronią nas przed włamaniami, bądź co bądź potrafią utrudnić dostanie się do naszego domu. Na pewno też chronią przed oprychami czy pijaczkami, którzy nie raz i nie dwa potrafią rzucić butelką w nasze szyby. My z żoną od lat mamy rolety zewnętrzne z drutexa i jesteśmy bardzo zadowoleni. Szyby antywłamaniowe sa nam jednak zbędne. |
|
Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸