offline robertb fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline wiking majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
dlatego ten typ uważam za wystarczający wstawię sobie
kiedyś coś takiego na razie mam totalnie zwykłe a
trzymają się kupy tylko dlatego ze wysezonowały się
solidnie na magazynie w jakiej są hurtowni ale to było
wieki temu i wtedy jeszcze nie pracowałem w tej branży. |
| |
Gość: honoono praktykant |
|
| |
offline druzylla inżynier
|
polecam ciekawą lekturę: Jak zabezpieczyć okna przed włamaniem? |
| |
Reklamy Google | |
offline Bucks doświadczony
|
Szyby antywłamaniowe? Jakoś w to nie wierzę, bo sama
szyba Cię nie obroni. Każdą można stłuc. A tak jak już
to było w tym temacie to przy takich szybach warto
pomyśleć o klamkach na kluczyk. |
| |
Gość: geo-deta praktykant |
okna chyba beda lepszym rozwiazaniem bo przynajmniej nie widac ze dom jest zabezpieczony, a co za tym idzie nie pojawia sie mysl w glowie potencjalnego zlodzieja: "ooo oni maja antywlamy wiec pewnie cos cennego chowaja" |
| |
offline kamilbaar doświadczony
|
szyby antywłamaniowe? nie wierze w takie "wynalazki" lepsze już będą te rolety, ale wg mnie i tak najlepszym wyjściem są porządne drzwi i alarm |
| |
offline mortor doświadczony
|
Szyby są ok, ale też oprócz kwestii bezpieczeństwa też trzeba wziąć praktyczne, nie wiem jak usytuowany jest budynek, ale rolety antywłamaniowe mogą czasem zastępować przeciwsłoneczne jeśli chcemy zrobic sobie seans na projektorze w środku dnia ;) |
| |
Gość: Fabio praktykant |
Tak naprawdę to najskuteczniejsza jest kombinacja wszystkich elementów. Po pierwsze rolety antywłamianiowe, po drugie okna z solidnymi zamkami i antywłamaniową szybą, np. taką jak w http://www.bojar.com.pl. |
|
Szyby antywłamaniowe czy rolety antywłamaniowe?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
- Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
- Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
- jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...
- Wiertło do konfirmatów Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Regeneracja wierteł to idealne rozwiązanie, gdy zależy Ci na przedłużeniu żywotności narzędzi, które wykorzystujesz w swojej pracy. Dzięki procesowi regeneracji...