Tablet

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

17 listopada 2011, 14:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Możecie mi powiedzieć cos o tych tabletach? może wyjde na głupią ale nie rozumiem tych wszystkich zafascynowań, czy z niego można normalnie dzwonić? Bo on jest tak duzy że trochę dziwnie wyglądał by przy uchu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2011, 15:06

No nie martw się nie jesteś jedyną "głupią" bo ja szczerze mówiąc nie jestem na bieżąco z technologiom i tez zielonego pojęcia niemam, widze i słysze o tym ale szczegółów nie znam czy to ma funkcje laptopa czy laptop plus telefon

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 listopada 2013, 15:00

Co do tabletu, to polecam ci ten produkt

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2013, 12:54

Ja jeszcze polecam zapoznać się z recenzjami dostępnymi na stronie Techon

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2013, 12:25

Ja tam preferuje laptopy takie jak np. Pavilon 10warto o nim poczytać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2014, 08:20

Ja również myślałem, że jest to zbędny wydatek ale teraz się myliłem ;) Tablet jest niesamowicie wygodny zarówno w podróży albo w domu kiedy na przykład leżymy w łóżku i nie chcemy trzymać na kolanach niewygodnego laptopa.
Sam posiadam dobry model, z którego jestem zadowolony. Klasyk na rynku czyli Samsung Galaxy Tab 3
http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/728921 3

Parametry dobre, nie zacina się. Wprawdzie sam dałem za niego o wiele więcej ale teraz możecie sobie zobaczyć w porównaniu, że można go kupić w całkiem porządnej cenie ;)
Pozdrawiam !

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2014, 11:12

Mi się tablet bardzo przydaję w podróży, ponieważ nie zawsze wygodnie jest przeglądać strony internetowe na telefonie. Również mam Samsunga i jestem z niego bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2014, 20:05

Może rzeczywiście w podróży tablety są przydatne, ale tak ogólnie, to jakoś nie są wg mnie szczególnie potrzebne;) Wystarczy mi dobry telefon i laptop - a tablet, to z tego co wiem, coś pomiędzy. No i tablety są dosyć drogie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2014, 19:22

Dla mnie zawsze najlepszy laptop
może to kwestia przyzwyczajenia.
http://www.wybieramlaptopa.pl/ranking-najleps zych-laptopow

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2014, 17:44

uwielbiam ludzi, ktorzy uszczęśliwiają innych na siłę. skoro ktoś się pyta o tableta, to znaczy, że chce tablet a nie pralkę :P tu jest ciekawy poradnik: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-ta blet/385/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 72 Grupa: Sprzęt AGD... Wilgoć, resztki detergentów i osady z wody potrafią skutecznie obniżyć efektywność prania. Ja się niedawno dowiedziałam, ze czyszczenie bebna pralka pozwala po...
  • jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19569 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 217

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >