Tapetowanie

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

14 sierpnia 2013, 08:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się, dość szybko przestanie to ładnie wyglądać:(

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 listopada 2013, 09:22

W kuchni tapeta u mnie się sprawdza. Gorzej z łazienką, tu nie sprawdziła się.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2013, 19:01

W kuchni czy w łazience warto zastosować szkło z grafiką czyli taką fototapetę na szkle. Tutaj masz namiary do producenta takich cudeniek - http://www.druknaszkle.pl/. Ja mam coś takiego i w kuchni i w łazience. W kuchni 3 lata, w łazience prawie 2 i nie widać śladów zużycia.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:44
Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2013, 14:22

Tapeta zarówno w kuchni, jak i w łazience nie jest zbyt dobrym pomysłem, w tych pomieszczenia ściany mogą mieć dużo kontaktu z wilgocią i wodą. Lepszym rozwiązaniem jest pomalowanie ścian farbą. Do malowania powierzchni ścian w kuchni i łazience /szczególnie na powierzchniach narażonych na zachlapanie/ polecamy zastosowanie farby lateksowej PROLATEX PÓŁMAT, natomiast do malowania sufitów i górnych powierzchni ścian wysoko paroprzepuszczalną farbę dyspersyjno-krzemianową AQUATEX.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2014, 14:19

Ja też myślę, że druk na szkle jest świetny, też sobie zamówiłam do kuchni i powiem Wam bardzo fajne, funkcjonalne rozwiązanie. Teraz myślę o czymś ciekawym do salonu i chyba zdecyduję się na fototapetę. Wiem, że wróciły do łask w nowej wersji :D nie dość, że widać zupełnie inną jakość to jeszcze bardzo nowoczesny wygląd. Widzę, że w sklepie w którym zamawiałam druk na szkle też mają także tym bardziej mi się ten pomysł podoba, bo już wiem, że mogę pewnie zamówić. Jak Wy nie wiecie gdzie się udac po to to zobaczcie może tam gdzie ja kupuję. Tu macie link: http://produkcjafototapet.pl/]produkcjafototapet.pl - Warszawa

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:44
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2015, 10:16

Jeśli kupisz odpowiednie tapety, które są konkretnie przystosowane do kuchni, czy łazienki, to nie powinno być z nimi żadnych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2015, 16:02

W teorii nie powinno a praktyka bywa rożna i tutaj akurat jestem zdania że do łazienki oraz kuchni,o wiele lepszym wyborem są dobrej jakości płytki.

Pozdrawiam www.Duid.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2015, 13:53

Ciekawym rozwiązaniem i sprawdzonym do łazienki czy kuchni będzie sztukateria. W kuchni nieumeblowaną ścianę ciekawie wyeksponują panele dekoracyjne 3D czy połączenie listew ściennych z obrazami czy zdjęciami. W łazience sztukateria również jest stosowana. Panele ścienne czy listwy ścienne pięknie ozdobią łazienkę. Dzięki różnorodności kształtów wpiszą się w każdą stylistykę wnętrza.
Elementy sztukaterii można malować dzięki czemu dopasujemy je do całej kolorystyki.

Ten post był edytowany przez Ekspert Sztukaterii WMB dnia: 10 czerwca 2015, 13:54
Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2015, 08:49

Zamiast tapety polecam kamień dekoracyjny na ściany,wg mnie to bardzo dobre rozwiązanie które jest t zresztą ładniejsze niż tapeta,co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości.

wwww.Kamieneo.com

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2017, 15:26

Tapety do łazienki i kuchni to dobre rozwiązanie. Najważniejsze, aby tapety były dobrej jakości. Takie można znaleźć na stronie internetowej Tam jest duży wybór ładnych tapet dla całego domu i na każdy gusthttp://wonderwall-studio.pl/

Ten post był edytowany przez rodbond dnia: 30 stycznia 2017, 15:26
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 409

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >