offline majka1 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline anba praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mogilany fachowiec
|
W kuchni czy w łazience warto zastosować szkło z grafiką czyli taką fototapetę na szkle. Tutaj masz namiary do producenta takich cudeniek - http://www.druknaszkle.pl/. Ja mam coś takiego i w kuchni i w łazience. W kuchni 3 lata, w łazience prawie 2 i nie widać śladów zużycia. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:44 | |
| |
offline Farby Kabe doświadczony
|
Tapeta zarówno w kuchni, jak i w łazience nie jest zbyt dobrym pomysłem, w tych pomieszczenia ściany mogą mieć dużo kontaktu z wilgocią i wodą. Lepszym rozwiązaniem jest pomalowanie ścian farbą. Do malowania powierzchni ścian w kuchni i łazience /szczególnie na powierzchniach narażonych na zachlapanie/ polecamy zastosowanie farby lateksowej PROLATEX PÓŁMAT, natomiast do malowania sufitów i górnych powierzchni ścian wysoko paroprzepuszczalną farbę dyspersyjno-krzemianową AQUATEX. |
| |
offline MartynaCon inżynier
|
Ja też myślę, że druk na szkle jest świetny, też sobie zamówiłam do kuchni i powiem Wam bardzo fajne, funkcjonalne rozwiązanie. Teraz myślę o czymś ciekawym do salonu i chyba zdecyduję się na fototapetę. Wiem, że wróciły do łask w nowej wersji :D nie dość, że widać zupełnie inną jakość to jeszcze bardzo nowoczesny wygląd. Widzę, że w sklepie w którym zamawiałam druk na szkle też mają także tym bardziej mi się ten pomysł podoba, bo już wiem, że mogę pewnie zamówić. Jak Wy nie wiecie gdzie się udac po to to zobaczcie może tam gdzie ja kupuję. Tu macie link: http://produkcjafototapet.pl/]produkcjafototapet.pl - Warszawa |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:44 | |
| |
Reklamy Google | |
offline doris1 praktykant
|
|
| |
offline Duid.pl doświadczony
|
|
| |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Ciekawym rozwiązaniem i sprawdzonym do łazienki czy kuchni
będzie sztukateria. W kuchni nieumeblowaną ścianę
ciekawie wyeksponują panele
dekoracyjne 3D czy połączenie listew ściennych z
obrazami czy zdjęciami. W łazience sztukateria również
jest stosowana. Panele ścienne czy listwy ścienne pięknie
ozdobią łazienkę. Dzięki różnorodności kształtów
wpiszą się w każdą stylistykę wnętrza. |
Ten post był edytowany przez Ekspert Sztukaterii WMB dnia: 10 czerwca 2015, 13:54 | |
| |
offline Kamieneo.com majster
|
|
| |
offline rodbond praktykant
|
Tapety do łazienki i kuchni to dobre rozwiązanie. Najważniejsze, aby tapety były dobrej jakości. Takie można znaleźć na stronie internetowej Tam jest duży wybór ładnych tapet dla całego domu i na każdy gusthttp://wonderwall-studio.pl/ |
Ten post był edytowany przez rodbond dnia: 30 stycznia 2017, 15:26 | |
|
Tapetowanie
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 462 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Szukam architektów - Kraków Liczba postów: 69 Grupa: Ekspert ara... Zastanawiam się nad taką pomocą już od dłuższego czasu.
- Projektant wnętrz Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert ara... taka firma co projektuje na pewno musi być dobra! _________________________________ __________ sztuczne kompozycje na cmentarz
- jaka firma do przeprowadzki do Łodzi Liczba postów: 36 Grupa: Ekspert ara... Czy taka firma przewiezie również takie rzeczy jak pianino?
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 53 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz