Tapety dekoracyjne

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

13 maja 2016, 05:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Naszym zdaniem tapety przeżywają swoją drugą młodość i nie może dziwić, że coraz więcej ludzi po nie sięga. W artykule http://www.dopoznania.pl/poznan/pl/inspiracje _i_nowosci/tapety_wracaja_do_lask.html napisaliśmy, dlaczego według nas tak się dzieje. Ponadto, umieściliśmy pomocne porady wnętrzarskie. Opisaliśmy też coraz popularniejsze fototapety, które sprawiają, że wystrój każdego pomieszczenia błyskawicznie staje się nowoczesny i bardzo elegancki. Zapraszamy do ciekawej lektury.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2016, 22:13

Mi się podoba, jak tapeta jest tylko na jednej ze ścian. To świetne przełamanie wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2016, 14:22

Jako dekoracja jeden ze ścian i wyborze odpowiedniego motywu- czemu nie,uważam ze to całkiem fajny pomysł,pod warunkiem że nie przesadzimy oraz,że nie urządzimy całości pokoju i ścian tapetą.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2016, 22:13

Ja jednak usunałbym tapetę i pomalował farbą. Tapeta nie wygląda za dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2016, 07:15

Jeśli masz nierówne ściany, a z jakiś powodów nie chcesz decydować się na kładzenie gładzi, to tapeta do sypialni będzie najlepszym rozwiązaniem. Warto też brać pod uwagę właśnie takie aspekty praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 12:17

Tapety dekoracyjne to tylko jedna z wielu możliwości jakie możesz mieć na ścianie,zerknij też na inne pomysły takie jak: panele 3D,beton architektoniczny,cegła i kamień ozdobne czy tynk strukturalny.

www.Designer.ski

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2016, 22:32

Ja kupowałam bardzo fajne tapety w salonie pigmentologia przy klimczaka. Maja duży wybór i co najważniejse potrafią doradzić odpowiednie. Także warto się wybrać

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2016, 09:32

jestem na tak :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 12:23

Jeżeli urządzimy cały pokój z głową,czyli nie przesadzimy z wzorem fototapety oraz kolorystyką to w praktyce może być to fajną ozdobą ścian,chociaż polecam zestawić je i porównać do paneli szklanych 3D.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 15:35

ciekawy wzory tapet ma sklep internetowy Kraina Barw. Ja u nich kupowałem tapety ekskluzywne do salonu na fizelinie http://www.krainabarw.pl/. Ale bardzo podobają mi się też u nich tapety z w paski.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 424

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >