Największe w Polsce targi instalatorskie, odbywające się co roku w Poznaniu. W kwietniu tego roku stoiska instalatorskie, oraz branże powiązane zgromadziły na terenie Targów Poznańskich 30 tysięcy zwiedzających, którzy na powierzchni wystawienniczej 46.500 mkw. mieli możliwość zobaczenia oferty 1000 wystawców z całej Europy. 600 nowości rynkowych czekających na gości, a także liczne konferencje, konkursy, zawody i pokazy sprawiły, że targi były bez wątpienia kolejnym istotnym i potrzebnym spotkaniem branży.
Targi Instalacje 2010
Ostatnio na forum
- Międzynarodowe Targi Budownictwa i Architektury Liczba postów: 7 Grupa: Gdzie na ta... Poniekąd każde targi mogą być bardzo dobrą opcją dla nas ale ja raczej na ten moment zastanawiałem się nad tym gdzie wykonają dla mnie profesjonalne modułowe st...
- Gdzie na targi? Liczba postów: 33 Grupa: Gdzie na ta... wowwowwow thanks
- Targi Windows & Doors 2013 w Warszawie Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Byłem kiedyś na takowym targu, ciekawa sprawa. Kopia Zapasowa Windows
- Targi Mieszkaniowe Expo Liczba postów: 14 Grupa: Gdzie na ta... Jeżeli faktycznie chodzi o same targi to ja jeszcze jestem zdania, iż bardzo ważną opcją jest również to aby mieć zawsze profesjonalnie przygotowane stoisko tar...
- Targi Energii ze Źródeł Odnawialnych i Efektywnośc... Liczba postów: 5 Grupa: Gdzie na ta... teraz sa chyba jakieś targi expo