offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zapytanie.pl doświadczony
|
Zapraszam do poszukiwania mieszkań z rynku pierwotnego lub
wtórnego także za pośrednictwem serwisu zapytanie.pl |
| |
Gość: Karina78 praktykant |
Polecam targi!! Ja osobiście nigdy nie uczestniczyłam w targach. Może dlatego, że nie miałam takiej potrzeby. Od miesiąca szukam mieszkania w Krakowie i pod namową kuzynki skusiłam się na pójście na targi wrześniowe przy ul.Centralnej. Wystawcy prezentowali super "targowe" okazje. Nawet niektórzy deweloperzy, których już w sierpniu odwiedzałam na terenie inwestycji proponowali na targach lepsze i korzystniejsze oferty. Zdecydowałam się na 2-pokojowe mieszkanie w Fajnym Domu. Mieszkanie będzie do odbioru dopiero w połowie przyszłego roku, ale jest na prawdę całkiem fajne, no i cena rewelacyjna. Cóż trzeba będzie się jeszcze pół roku z teściowa pomęczyć. Mieli co prawda mieszkania z poprzedniego etapu, ale to wyjątkowo mi się spodobało. |
| |
offline tomaszz majster
|
Ja również polecam targi!! Wzięliśmy się porządnie z żoną za szukanie własnego M, ostatnio byliśmy na 2 edycjach targów w Warszawie. Pochodziliśmy od stoiska do stoiska, to wygodniejsze niż jazda po biurach sprzedaży no i najważniejsze - zgarnęliśmy kilka niezłych rabatów, więc jeśli szukacie nowych mieszkań w Warszawie - z ręką na sercu gorąco polecam wybranie się na targi ;) |
| |
Gość: mikron praktykant |
|
| |
offline charlotte160 kierownik
|
Szukam mieszkania od jakiegoś czasu i chciałam iść na targi, ale trafiłam na http://targimieszkaniowe.net/ I stwierdziłam, że nie ma sensu jechać skoro mogę sobie przejrzeć oferty online. Interesuje mnie mieszkanie w Poznaniu a z tego co widzę jest w czym przebierać;) |
|
Targi mieszkaniowe
«
Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości
Ostatnio na forum
- Mieszkania pod klucz Liczba postów: 30 Grupa: Rynek pierw... Jeżeli szukacie ciekawych mieszkań wykończonych pod klucz, to warto zerknąć na Hexar.Nieruchomości.pl w razie pytań służymy swoją pomocą :)
- Mieszkanie w bloku Liczba postów: 131 Grupa: Rynek pierw...
- Biuro nieruchomości Szczytno Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście takie miejsca są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także dobrze jest wiedzieć na co zwrócić uwagę gdy kupujemy pierwszy dom. Tak naprawdę...
- Zobacz jak sprawdzić nieruchomość przed kupnem ! Liczba postów: 55 Grupa: Rynek pierw... Sprawdzenie mieszkania przed kupnem to podstawa. Musimy sprawdzić stan budynku, jak i samego mieszkania.
- Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 8 Grupa: Rynek pierw... Jedną z kluczowych zalet skupu mieszkań za gotówkę jest brak konieczności przeprowadzania kosztownych remontów przed sprzedażą. Firmy takie jak opisane na https...