Gość: Kajtek# praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Joanna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Graszka praktykant |
|
| |
offline Roman doświadczony
|
|
| |
offline memento praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline rysiek1 majster
|
Na początku października byłem na Targach DOM INTELIGENTNY 2013 i było naprawdę super - „na żywo” można było zobaczyć nowoczesne i ekologiczne rozwiązania o których wcześniej tylko czytałem..Wejściówki były tanie ja zakupiłem je jeszcze ze zniżką poprzez portal www.dominteligentny.pl Były to drugie targi -i na pewno będę na trzecich. |
| |
Gość: mork praktykant |
ja myślę, że warto wybierać się na takie targi, sam mam własne stoisko na niektórych z nich, stoisko buduje dla mnie http://www.art-co.com.pl/ i uważam, że na targach nadal można się dowiedzieć dużo wartościowych rzeczy |
| |
offline tomaszz majster
|
|
| |
offline darekwojtkowicz majster
|
Ostatnio organizowałem targi budowlane w Gdańsku i muszę przyznać, że pomoc agencji hostess w takich sprawach jest nieoceniona. Jeżeli będziecie kiedyś coś podobnego organizowali to mogę polecić tą firmę: http://grand-promo.com/hostessy-gdansk/ |
Ten post był edytowany przez darekwojtkowicz dnia: 28 lutego 2017, 10:53 | |
|
Targi w każdym większym mieście
«
Powrót do grupy: Gdzie na targi budowlane
Ostatnio na forum
- Międzynarodowe Targi Budownictwa i Architektury Liczba postów: 7 Grupa: Gdzie na ta... Poniekąd każde targi mogą być bardzo dobrą opcją dla nas ale ja raczej na ten moment zastanawiałem się nad tym gdzie wykonają dla mnie profesjonalne modułowe st...
- Gdzie na targi? Liczba postów: 33 Grupa: Gdzie na ta... wowwowwow thanks
- Targi Windows & Doors 2013 w Warszawie Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Byłem kiedyś na takowym targu, ciekawa sprawa. Kopia Zapasowa Windows
- Targi Mieszkaniowe Expo Liczba postów: 14 Grupa: Gdzie na ta... Jeżeli faktycznie chodzi o same targi to ja jeszcze jestem zdania, iż bardzo ważną opcją jest również to aby mieć zawsze profesjonalnie przygotowane stoisko tar...
- Targi Energii ze Źródeł Odnawialnych i Efektywnośc... Liczba postów: 5 Grupa: Gdzie na ta... teraz sa chyba jakieś targi expo