Tatuaże co o nich sądzicie?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

28 listopada 2018, 19:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Niech robią ludzie co chcą, zobaczymy za 20 lat co będzie z tymi tatuażami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2019, 12:32

Tatuaże mogą być gustowne i jak najbardziej ładne, ale muszą być przemyślane i wykonane przez fachowca, nie amatora. W Warszawie w 77ink powinni sobie poradzić, tatuaże są świetnie wykonane, a atmosfera miła - na http://77ink.pl/ można przejrzeć część tych tatuaży.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2020, 13:36

Moim zdaniem tatuaż nie ma być modny tylko to ma być "TO COŚ" to coś swojego:) Co z tego, że będzie modny jak nie będziemy się z nim dobrze czuć :) Za mną dość długo chodził pomysł wytatuowania okrętu- to symbol życia, los człowieczy. W końcu wytatuowałem i za każdym razem jak go widzę to chce mi się śmiać :) Jak będziecie coś robić to nie zapomnijcie o dobrej pielęgnacji. Polecam tego bloga: https://xn--pikne-wosy-fnb11c.pl/jak-dbac-o-n owy-i-swiezy-tatuaz-poradnik/ Dużo wskazówek :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2020, 22:59

O świeży tatuaż trzeba specjalnie dbać i właściwie to jest najważniejsze, aby nie wdała się jakaś infekcja. Do tego fenomenalnie sprawdza się octenisept. Z psiknięcia na psiknięcie rany łagodnieją i bardzo szybko się goją. Byłam pod ogromnym wrażeniem działania tego leku.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2024, 08:35

Jeśli jesteś zainteresowany tatuażem wykonanym przez prawdziwego artystę, polecam zapoznać się z pracami Adolfa w Jah Love Tattoo. Adolf ma unikalny styl i doświadczenie, które sprawiają, że każdy tatuaż jest wyjątkowy. Zobacz jego portfolio tutaj: https://web.facebook.com/media/set/?set=a.101 59575150051226&type=3

Ten post był edytowany przez doityourself dnia: 11 czerwca 2024, 08:35
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 czerwca 2024, 10:24

tamoxifen 20 mg price uk

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2024, 10:43

advair diskus 500 50 mg

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2024, 10:54

25mg clomid daily

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2024, 11:36

amoxil 500 tablets

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2024, 11:54

azithromycin 500mg price in usa

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Uroda - porady Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Po trzydziestce coraz bardziej czuję, że czas się zatroszczyć o skórę „na serio”, nie tylko kremem z drogerii. Myślę o jakimś zabiegu rewitalizującym – może mez...
  • Alimenty Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Od prawie roku próbuję uzyskać zasądzone alimenty od byłego partnera i szczerze mówiąc – bez skutku. Komornik też niezbyt skuteczny. Zaczynam się zastanawiać na...
  • poprawne zarządzanie magazynem Liczba postów: 14 Grupa: Trudne tema... Jeśli chodzi o optymalizację funkcjonowania hali magazynowej, to na pewno kluczowe będą takie czynniki jak: organizacja przestrzeni, wydajność procesów logistyc...
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Planuję założyć własną firmę w Danii, ale nie jestem pewien, od czego zacząć i jakie formalności muszę spełnić. Natrafiłem na firmę https://doradzamy.dk/, która...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 432 Grupa: Trudne tema... Ja nie ufam takim właśnie często polecanym adwokatom, skoro potrzebują reklamy wcale nie są dobrymi fachowcami. Specjalista nie będzie potrezbował takich reklam...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 176

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >