Witam! Ciekawe rozwiązania znajdziecie również na targach
domu inteligentnego. W dniach 25-27 październiku 2012 na
terenie SOHO FACTORY w Warszawie, przy ulicy Mińskiej 25
odbędą się pierwsze polskie targi - DOM INTELIGENTNY.
O czym będą? Między innymi:
- nowoczesne i ekologiczne rozwiązania domu
- technologie inteligentnego zarządzania budynkiem
- wystawa szeroko rozumianych systemów audio/video i
kina
Co w zamian? Dla odwiedzających: mnóstwo gadżetów, sale
kinowe oraz nowości elektroniczne... Przyjdź, warto...
P.S. Hale targowe będą czynne od godziny 9.00 do 18.00
przez trzy dni targowe.
Wejściówka dzienna kosztuje 15 pln (ulgowa 10 pln),
wejściówka trzydniowa kosztuje 30 pln. Wejściówki są
indywidualne.
Testowanie telewizora przed jego zakupem
«
Powrót do artykułu: Testowanie telewizora przed jego zakupem | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 51 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Biżuteria okienna na wiosnę Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Jeżeli zastanawiacie się and zakupem biżuterii, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu LABIZU z najróżniejszą biżuterią, w tym np....
- Najlepsza podłoga do biura Liczba postów: 63 Grupa: Wnętrza Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Facowiec z najróżniejszymi panelami oraz drzwiami, w tym np. drzwi wewnętrzne w atrakcyjnej cenie.....
- Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 59 Grupa: Wnętrza Osobiście mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie smakowitych słodyczy do domu, na urodziny lub...
- Zwykła poduszka czy profilowana? Najlepszym rozwią... Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Możecie sobie srpawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu fizjoterapii Klinika Rehabilitacji - rehabilitant Wrocław ....