Tłuste włosy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

13 października 2017, 19:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam długie włosy i niestety ciągle mi się przetłuszczają. Próbowałem wszystkich szamponów i nic. Pogodziłem się z tym iż muszę je myć codziennie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2017, 23:31

Moją zmorą zawsze były rozdwajające się końce. Ale odkąd chodzę do fryzjera co 2 miesiące to mam spokój. Obok tego fryzjera działa jeszcze salon kosmetyczny , mają bardzo fajne kosmetyczki. Chodzę tam na regulację brwi i jestem zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 listopada 2017, 20:53

Na przetłuszczające się włosy tylko szampony ziołowe, a takim wypróbowanym przeze mnie jest szampon pokrzywowy. Stopniowo powstrzymał aktywność gruczołów łojowych sprawiając, że zamiast myć głowę codziennie, jak robiłem do tej pory, myję co trzy dni. A kupuję go w https://sklep.barwa.com.pl/ jest niedrogi i bardzo wydajny.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2017, 09:29

ja uważam, że w przypadku przetłuszczających się włosów to w zupełności powinny pomóc ziołowe szampony i płukanki.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2017, 10:06

U mnie pomagają szampony dla dzieci.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2017, 07:37

no na przykład ale generalnie bardzo dobrze na takie włosy działają kosmetyki ziołowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2019, 11:24

może jeśli szampon ziołowy nie pomaga to lepiej zrobić sobie badania i wyjaśni się wtedy, co jest przyczyną nadmiernego przetłuszczania się włosów.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2019, 14:06

tutaj znajdziesz szeroki wybór kosmetyki do włosów przetłuszczających się przed wszystkim dermokosmetyki apteczne, które z pewnością są bardziej skuteczne niż np. kosmetyki z drogerii

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2019, 12:32

Ja też mam problem z tłustymi włosami, dlatego stosuję szampony ziołowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2019, 21:57

Nie znalazłam lepszego patentu, niż ich częste mycie. Kiedyś szalałam i myłam włosy codziennie, aktualnie co drugi dzień, bo mam włosy długie i gęste i ich suszenie zajmuje bardzo dużo czasu. Takie kosmetyki faktycznie działają? Bo nigdy nie trafiłam na taki, który dawałyby zadowalające efekty.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Używane auto Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś korzystał z pogotowia akumulatorowego w Tychach oferowanego przez firmę AkuExpress https://akuexpress.pl/? Zastanawiam się, czy ich oferta na pogotowie...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 416 Grupa: Trudne tema... Jeżeli chodzi o specjalistów z zakresu prawa patentowego to najlepszym wyborem będzie ta https://madpat.eu/wynalazki-i-wzory-uzyt kowe/ Oni zadbają o czystość pa...
  • Ciąża a badania Liczba postów: 38 Grupa: Trudne tema... Kontakt do bardzo dobrego ginekologa można znaleźć na stronie https://mamiclinic.pl/oferta/ginekolog/. Polecam jeśli szukacie kogoś, kto zapewni wam odpowiednią...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 327 Grupa: Trudne tema... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z instrumentami i akces...
  • Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 272 Grupa: Trudne tema... Wolnostojące konstrukcje reklamowe oferują dużą powierzchnię, co pozwala na umieszczenie rozbudowanych reklam, które przyciągną uwagę. Konstrukcja reklamowa wol...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 130

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >