offline cappyy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline goniaq majster
|
Jak szukasz takiej firmy to musisz się skupić na kimś kto ma odpowiedni sprzęt do tego by przewozić własnie takie rzeczy. Słyszałam że ta firma http://tabor-polska.com.pl/s4-transport-uslug i-sprzetowe.html zajmuje się takim przewozem. Może u nich bedziesz miec możliwość przewozów takich dużych rzeczy, |
| |
Reklamy Google | |
Gość: sacsad praktykant |
Kilka razy korzystałem z transportu budowlanego podczas budowy magazynu tutaj www.okser.com.pl i zawsze wszystko było okej! |
| |
Gość: ZytaG praktykant |
Jak z transportem za granicę? Orientuje się ktoś i może polecić jakieś godne uwagi firmy? Konkretnie do Grecji parę rupieci muszę zawieźć. Znajomy polecał BANEX Transport - ktoś coś na ich temat może napisać? |
| |
offline madejski fachowiec
|
Możesz sobie przejrzeć Fracht z Wrocławia. Oni działają międzynarodowo, więc do Grecji pewnie też. Na ich stronie można wyczytać, że doświadczenie firmy Fracht jest spore. A co chcesz przetransportować? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: asldkas praktykant |
Tutaj znajdziesz transport ciężarówy www.pl-kraz.pl chyba o taki Ci chodzi skoro ponadgabarytowy? |
| |
offline stobejczyk doświadczony
|
Firma z najlepszym sprzętem w Warszawie i okolicach to http://tabor-polska.com.pl/s4-transport-uslug i-sprzetowe.html. Przewożą ciężki sprzęt wiertniczy do wierceń poziomych w mojej firmie. Spuszczali też niedawno na wodę pływający dom.Oni też wynajmowani są do nietypowych zadań w Warszawie. |
Ten post był edytowany przez stobejczyk dnia: 29 marca 2015, 03:38 | |
| |
Gość: Jdgst praktykant |
z jakiego miasta piszesz? jeśli z Białegostoku to polecam transport Białystok |
| |
Gość: aleks praktykant |
|
| |
Gość: kriss223344 praktykant |
|
|
Transport ponad gabarytowy
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 375 Grupa: Firmy budow... Planując modernizację albo budowę magazynu proponuję zastanowić się już na początku nad materiałami na regały, półki, czy wyposażenie socjalne - ławy, blaty, sz...
- stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupi... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Które stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupić? Jest tego trochę na rynku, a ja po latach wchodzę znowu na rynek i nie wiem na co się zdecydować.
- Własna firma Liczba postów: 288 Grupa: Firmy budow... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy, która zajmuje się oddłużaniem oraz doradztwem prawnym i bizneso...
- Gdzie wymienić olej w Krakowie? Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się, gdzie w Krakowie najlepiej zadbać o wymianę oleju w samochodzie, ale nie chodzi mi tylko o szybki serwis. Szukam miejsca, które naprawdę zna si...