Transport za granicę

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

30 listopada 2017, 21:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik adamkowa napisał: Najlepszy kurier w kraju to ten XXX. Bardzo szybko i tanio
dostarczają przesyłki. To sprawdzona firma, na pewno nie
zgubią przesyłki po drodze.

Ja znów ostatnio zacząłem z Bliskiej Paczki korzystać i nadaję przesyłki w punktach :) Tanie i wygodne!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2018, 13:39

Sprawdzoną firmą, która zajmuje się profesjonalnym przygotowywaniem towaru ponadgabarytowego do transportu za granicę jest www.s-wverpackung.pl Wiedzą jak odpowiednio zabezpieczyć towar i przygotować go do transportu. Są profesjonalną firmą, która zajmuje się transportem przemysłowym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 stycznia 2018, 21:19

Akurat też mam trochę wiedzy w temacie transportu międzynarodowego więc z przyjemnością zarekomenduję firmę http://transmaster.pl/ , regularnie korzystam z ich usług, bo moja firma współpracuje z dostawcami z Francji i często sprowadzam od nich towar. Transmaster mnie jezcze nigdy nie zawiódł, przesyłki mam zawsze na czas, odpowiednio zabezpieczone i przewiezione z należyta ostrożnością.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2018, 08:54

Warto sprawdzić, czy firma logistyczna/transportowa wykorzystuje w swojej działalności nowoczesne rozwiązania logistyczne dla firm. Moim zdaniem to bardzo ważne, bo przekłada się na jakość realizowanej usługi.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2018, 09:42

Jak sądzę potrzebna byłaby tutaj porządna firma transportowa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2018, 20:12

Ja od długiego już czasu pozostaje wierny specjalistom z www.net-cargo.pl. Mam zaufanie do tej firmy, która oferuje zintegrowane usługi w zakresie: transportu morskiego i lądowego, frachtu morskiego i obsługi celnej. Jej pracownicy to profesjonaliści z rozległą wiedzą oraz wieloletnim doświadczeniem. Doskonale radzą sobie w każdej sytuacji, zapewniając bezpieczeństwo transportu. Tym samym zyskują ogromne oddanie zleceniodawcy. Polecam w każdym calu.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2018, 15:32

Większość przeowoźników ma opcje wysyłki za granicą. Tutaj https://www.szybkikurier.eu/sledzenie-przesylek-geis sobie zerknijcie na opcje jakie ma Geis. U nich wygodnie w każdym momencie można sledzić przesyłkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2018, 23:37

Hmm szczerze mówiąc to nie słyszałem o tej firmie… A sam prowadzę naprawdę spory biznes, także coś tam na ten temat wiem :) W zakresie transportu międzynarodowego współpracuję z http://www.matlogistic.pl/oferta/transport-mi edzynarodowy/ i jest to naprawdę solidna oraz rzetelna firma. Zawsze służą fachowymi radami i mają naprawdę szeroki zakres usług- od dostaw just-in-time po procesy logistyki magazynowej. Od kilku lat korzystam z ich usług i bardzo sobie chwalę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2018, 11:25

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Akurat jeżeli chodzi o transport ponadgabarytowy lub przeprowadzkę, to warto zerknąć na
www.Transport-HDS24.pl zajmujemy się tym na co dzień i chętnie pomożemy, doradzimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2018, 11:58

Jeśli poszukujecie sprawdzonej firmy, która zajmuje się transportem międzynarodowym, to warto skorzystać z usług - http://adecon.pl/

Ten post był edytowany przez jerker dnia: 9 marca 2018, 12:02
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Biuro tłumaczeń Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym zlecić wykonanie tłumaczenia symultanicznego z języka włoskiego na j. polski. Jakie biuro tłumaczeń Poznań polecacie?
  • Firma transportowa Liczba postów: 103 Grupa: Trudne tema... Co jak co, ale w kwestii transportu, to Ruta Transport to firma, której można zaufać. Działają od wielu lat, a ich transport materiałów budowlanych jest naprawd...
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 78 Grupa: Trudne tema... Czy warto tam pojechać?
  • Skup złomu Liczba postów: 160 Grupa: Trudne tema... Skup samochodów to bardzo dobre rozwiązanie jeśli auto nie nadaje się do dalszego użytkowania. Jednym z takich miejsc jest Stacja demontażu pojazdów: https://zl...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 431 Grupa: Trudne tema... Ja nie ufam takim właśnie często polecanym adwokatom, skoro potrzebują reklamy wcale nie są dobrymi fachowcami. Specjalista nie będzie potrezbował takich reklam...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 164

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >