offline cappyy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline goniaq majster
|
Jak szukasz takiej firmy to musisz się skupić na kimś kto ma odpowiedni sprzęt do tego by przewozić własnie takie rzeczy. Słyszałam że ta firma http://tabor-polska.com.pl/s4-transport-uslug i-sprzetowe.html zajmuje się takim przewozem. Może u nich bedziesz miec możliwość przewozów takich dużych rzeczy, |
| |
Reklamy Google | |
Gość: sacsad praktykant |
Kilka razy korzystałem z transportu budowlanego podczas budowy magazynu tutaj www.okser.com.pl i zawsze wszystko było okej! |
| |
Gość: ZytaG praktykant |
Jak z transportem za granicę? Orientuje się ktoś i może polecić jakieś godne uwagi firmy? Konkretnie do Grecji parę rupieci muszę zawieźć. Znajomy polecał BANEX Transport - ktoś coś na ich temat może napisać? |
| |
offline madejski fachowiec
|
Możesz sobie przejrzeć Fracht z Wrocławia. Oni działają międzynarodowo, więc do Grecji pewnie też. Na ich stronie można wyczytać, że doświadczenie firmy Fracht jest spore. A co chcesz przetransportować? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: asldkas praktykant |
Tutaj znajdziesz transport ciężarówy www.pl-kraz.pl chyba o taki Ci chodzi skoro ponadgabarytowy? |
| |
offline stobejczyk doświadczony
|
Firma z najlepszym sprzętem w Warszawie i okolicach to http://tabor-polska.com.pl/s4-transport-uslug i-sprzetowe.html. Przewożą ciężki sprzęt wiertniczy do wierceń poziomych w mojej firmie. Spuszczali też niedawno na wodę pływający dom.Oni też wynajmowani są do nietypowych zadań w Warszawie. |
Ten post był edytowany przez stobejczyk dnia: 29 marca 2015, 03:38 | |
| |
Gość: Jdgst praktykant |
z jakiego miasta piszesz? jeśli z Białegostoku to polecam transport Białystok |
| |
Gość: aleks praktykant |
|
| |
Gość: kriss223344 praktykant |
|
|
Transport ponad gabarytowy
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 374 Grupa: Firmy budow... Jeśli szukacie firm które wykonują hale stalowe to ja szczerze polecam producent konstrukcji stalowych to oni mają dobre oferty na konstrukcje stalowe i hale dl...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 142 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie modernizację systemu grzewczego, gorąco polecam ogrzewanie podłogowe. To rozwiązanie jest niezwykle komfortowe – ciepło równomiernie rozchodzi....
- Ringer - Sprzęt budowlany Liczba postów: 27 Grupa: Firmy budow... Wypożyczalnie sprzętu budowlanego oferują szeroki wybór urządzeń, które mogą wspierać rozwój firmy. Warto dowiedzieć się dlaczego warto skorzystać z takich usł...
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 9 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 96 Grupa: Firmy budow... Księgowość trzeba dobrze dobrać do profilu swojej firmy lub biznesu. Jeżeli masz profile zarobkowe na takich platformach jak OnlyFans to skorzystaj z pomocy htt...