offline ![]() Borynka majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Filip majster
![]() |
Rzeczywiście robi to wrażenie. Malowałem u siebie kiedyś magnatem, farba bardzo wysokiej jakości, wydajna no i dużo barw do wyboru. Do mnie najbardziej pasuje chyba propozycja "XXI wiek". Lubię takie nowoczesne klimaty, szczególnie te ściany są niesamowite. Połączenie kolorów idealne. Muszę żonie pokazać, chce salon jakoś totalnie odmienić, a wydaje mi sie, że ten design jej się spodoba. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: aurelia praktykant |
Uwielbiam kolory! Najbardziej do gustu przypadła mi ta ostatnia aranżacja. Z wielką chęcią zrobiłabym coś takiego u siebie. Magnatem już nie raz malowałam, ale teraz przydałoby się odświeżyć trochę salon. Żółty, fioletowy są teraz w modzie, jeszcze to połączenie z czernią! Genialne! |
| |
![]() Gość: czarny praktykant |
|
|
Trendy kolorystyczne na rok 2012
«
Powrót do artykułu: Trendy kolorystyczne na rok 2012 | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Trendy w urządzaniu wnętrz na 2024 rok: Jak stworz... Liczba postów: 18 Grupa: Wnętrza
- Panele podłogowe Liczba postów: 314 Grupa: Wnętrza Superparkiet https://superparkiet.pl/ to nie tylko bogata oferta podłóg drewnianych, laminowanych i winylowych, ale także kompleksowa obsługa klienta. Firma ofe...
- Sposób na bezsenność Liczba postów: 14 Grupa: Wnętrza Może spróbuj czytać książki, to relaksuje i lepiej dzięki temu się zasypia, przynajmniej ja tak mam. Ostatnio przeczytałem "Propedeutyka polytyki jak utyka… deK...
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 52 Grupa: Wnętrza Nie ma lepszej opcji niż pomoc firmy. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dobre opinie o firmie z...
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 125 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...