offline ![]() Borynka majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Filip majster
![]() |
Rzeczywiście robi to wrażenie. Malowałem u siebie kiedyś magnatem, farba bardzo wysokiej jakości, wydajna no i dużo barw do wyboru. Do mnie najbardziej pasuje chyba propozycja "XXI wiek". Lubię takie nowoczesne klimaty, szczególnie te ściany są niesamowite. Połączenie kolorów idealne. Muszę żonie pokazać, chce salon jakoś totalnie odmienić, a wydaje mi sie, że ten design jej się spodoba. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: aurelia praktykant |
Uwielbiam kolory! Najbardziej do gustu przypadła mi ta ostatnia aranżacja. Z wielką chęcią zrobiłabym coś takiego u siebie. Magnatem już nie raz malowałam, ale teraz przydałoby się odświeżyć trochę salon. Żółty, fioletowy są teraz w modzie, jeszcze to połączenie z czernią! Genialne! |
| |
![]() Gość: czarny praktykant |
|
|
Trendy kolorystyczne na rok 2012
«
Powrót do artykułu: Trendy kolorystyczne na rok 2012 | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak zaaranżować kuchnię w wiejsko sielskim klimaci... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Ten klimat ma w sobie coś naprawdę przytulnego i ciepłego. Zgadzam się, że naturalne materiały, takie jak drewno i kamień, są kluczowe dla stworzenia tego rodza...
- Czy odkurzacze pionowe sprzyjają w sprzątaniu? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Mam w domu chyba każdy możliwy rodzaj odkurzaczy zwykły tradycyjny, pionowy, duży piorący ale żaden z nich nie umywa się do robota sprzątającego. Mam już drugie...
- Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 41 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu Domino - https://sklep.dominograbowski.pl/kategor ia-produktu/oswietlenie/ z n...
- Kontakt Simon - ekskluzywna linia włączników inspi... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa z brodzikiem - dlaczego ten wyb... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza To możesz jeszcze sprawdzić sobie kabiny prysznicowe z oferty Oltens u których znajdziesz sporo ciekawych opcji co do rozmiarów i też wariantów kolorystycznych....