To fajnie, że już wykończasz taras. A czy macie już kupione meble ogrodowe? Czy to zostawiliście na nieco inny etap? Myślę, że powoli można byłoby się rozglądnąć. Na stronie https://homegarden.com.pl/meble-ogrodowe-tech norattanowe-montana-brown-grey sprawdźcie nowoczesne zestawy z technorattanu.
offline jjusti18 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
Gość: stelk praktykant |
A może warto postawić na jeszcze inną i=opcje i zastanowić się nad kamiennym dywanem? My własnie to mamy u siebie na tarasie, dywan (okładzinę żywiczną) robiła nam firma TERMODOCIEPLENIA.PL http://termodocieplenia.pl/ i mogę ich z całą pewnością polecić każdemu. Pracują uczciwie, szybko i rzetelnie. Cenowo też się jak najbardziej opłaca, a taras jest faktycznie trwało wykończony i prezentuje się świetnie. |
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Ja zdecydowałem się na membranę tarasową eksponowaną GT. Jej montażem zajęła się firma www.szczelnytaras.pl . Jest to niezwykle nowoczesne i trwałe rozwiązanie, które posłuży Ci przez długie lata. Ja jestem bardzo z niej zadowolony. |
| |
Gość: KaylaKeype praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
W takim razie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań dobrej jakości elementów do mocowań w drewnie to polecam zwrócić uwagę na - wkręty do drewna producent w przypadku których będziecie mogli liczyć zarówno na jakość, profesjonalne wsparcie obsługi i przystępny zakres cenowy. Pozdrawiam i mam nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję zakupową! |
Ten post był edytowany przez Emilek43 dnia: 18 lipca 2020, 23:20 | |
| |
Gość: Austinzetle praktykant |
|
| |
offline adrianecz praktykant
|
jak będziecie kupować wkręty to zwróćcie uwagę przede wszystkim na to, żeby były do odpowiedniego materiału. W sensie jak robicie coś na drewnianych profilach to wkręty do drewna, jak na metalowych to metalowe itd |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Natomiast jeżeli będziecie szukali dobrej jakości materiałów do wykonania hydroizolacji która będzie ochroną pięknego wyglądu tarasu betonowego, dzięki temu że skutecznie blokuje dostęp wilgoci w strukturę betonu. Dlatego w naszym przypadku wybór padł na wersję WB Duo Flex, który jest jednocześnie wydajna i bardzo elastyczna (nie odstaje od droższych rozwiązań). Jestem przekonany, że się nie zawiedziecie! |
| |
Gość: Emilio praktykant |
|
|