Tynk czy farba?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

13 lipca 2010, 12:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy myślicie, że tynki dekoracyjne to dobre rozwiązanie wykończenia domu? Czy nie lepiej po porostu malować farbą?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2010, 12:31

Jasne, że tynk dekoracyjny ;) Budynek nim pokryty wygląda o wiele estetyczniej i jest łatwiejszy w utrzymaniu czystości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2010, 10:27

Tynk dekoracyjny faktycznie ładnie wygląda i łatwo się go kładzie, ale co do farby to to również niezły pomysł. Fakt faktem trzeba nieco więcej pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2011, 01:59

Można porzeźbić z dekoracyjnym malowaniem ścian i nie chodzi oczywiście o farby strukturalne, są tańsze sposoby a efekt ten sam albo i lepszy..

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2011, 16:01

A co sądzicie o masie perłowej??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2011, 11:40

nie używałem nigdy masy perłowej, za to farb elewacyjnych owszem, co do tynku i farby, to co kto lubi, bo obie opcje fajnie wyglądają;)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2011, 16:54

ja tam jestem za farba

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2011, 13:43

a masz na myśli jakąś konkretną? Ja mam na domu Flugger Facade w kolorze piaskowym

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2011, 13:56

narazie to ja nic nie mam, bo w bloku mieszkam;)...po prostu bardziej mi sie podobają domy z elewacj a pomalowana farba

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2011, 15:24

No w sumie tak to nowczesniej wyglada :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrodzenie Liczba postów: 140 Grupa: Wykańczamy... Wybór ogrodzenia to istotna decyzja, wpływająca na wygląd i bezpieczeństwo posesji. Na rynku dostępne są różne rozwiązania, a firma https://joniec.pl/ oferuje s...
  • Kuchnia Liczba postów: 43 Grupa: Wykańczamy... Moge Wam polecić ofertę sklepu, z którego sam niejednokrotnie korzystałem i nigdy nie było najmniejszego problemu. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu interneto...
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 58 Grupa: Wykańczamy... Klimatyzacja to super udogodnienie w pracy i w domu. Wiadomo, że w zimie z klimatyzacji nie korzystamy ale niestety zima zleci szybko i nie obejrzymy się jak pr...
  • Wykończenie domu Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...
  • Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Inwestycja w mały magazyn do wynajęcia może być korzystna dla sklepów planujących rozwój lub zwiększenie asortymentu. Wynajem pozwala na testowanie nowych produ...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 287

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >