UWAGA na firmę Cameleon Jakub Ostrowski

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

30 sierpnia 2009, 22:11

Zgadzam sie: good 1 bad

Uważajcie na ta firmę, ludzie nie mają zielonego pojęcia o niczym, nie dotrzymuja terminów, umieja tylko dużo gadac. Szkoda nerwów i pieniędzy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2009, 01:00

Zgadzam sie: good 0 bad

a skąd ta firma?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2011, 00:01

proszę o info o tej firmie

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 00:01

proszę o info o tej firmie

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 13:47

Ja też bym prosił skąd jest w ogóle ta firma, będzie łatwiej

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2011, 22:53

NO WYNAJĘŁAM ICH I DOSTAŁAM NAUCZKĘ ...trzeba było posłuchać.... ich dewiza ..... partactwo ..... naciągactwo ..... termin mega przekroczony.... robotę pierdzielili .... nie skończyli i się ulotnili. Siedzieli prawie 2 mce. Mieli zrobić min. dodatkowe gniazdka, gładzie i kafle w łazience, kuchni i korytarzu.....nic nie skończyli. Jedno wielkie partactwo zmniejszył mi łazienkę min o pół metra. Prostował ściany płytami a płytki na nich kładł w odległości ok 3cm na placki oczywiście na kleju za 65zł worek.
Wg. niego na 170mkw wykorzystał 36 worków gładzi maszynowej za 70zł worek .... hehehe.... GŁADZI JESZCZE NIE STARCZYŁO NA ŚCIANY W ŁAZIENCE I ŚCIANĘ W POKOJU ... A TAM GDZIE BYŁA TO GÓRA NA 2 MM. Narożniki wokół drzwi to fale dunaju, po przyłożeniu poziomicy odchyły na 2cm. Kafle położone masakrycznie, na balkonie kafle wyjeżdżają poza balkon na początku na ok 1cm a na drugim końcu ok 6cm. Filmik z nagraniem wykonanego remontu .... to super reklama dla "firemki". Istnieje na rynku niby 12lat .... i co reprezentują - NIC. Zastanawia mnie fakt jak można tyle lat coś robić i takie partactwa robić.
Zostały tylko MEGA BRAKI W MATERIAŁACH rozwalona bezpodstawnie ściana, inne niepotrzebne koszty, stracony czas, naprawa tego wszystkiego po nich - najgorsze, że nie wszystko da się poprawić szybko.
Fachowiec na maxa przymocowana miska klozetowa i bidet buja się jak na biegunach...bo fachowiec od stelaża oddalił gips-karton do obudowy na kilka cm od niego i ściana z kaflami pod ciężarem ugina się i buja.

Uwaga połowę kasy zainkasowali, bo super firma wymaga płatności w transzach, nawet jak nie widać efektów pracy.

Pracowali ok 5h dziennie ... w tym przerwa na śniadanku, zaraz po przyjściu ... później oczywiście lunch na mieście.

Zgadzam się, że jedyne w czym są dobrzy to w gadaniu i bajerowaniu.
Żonka Anka, pierwsze wrażenie miła i sympatyczna osoba, później ... zwłaszcza jak się ma obiekcje do wypłaty kolejnej transzy, z powodu braku postępu w pracach - bezczelna, ordynarna i niebezpieczna .... groziła, że zniszczy wszystko w mieszkaniu..... no i tak się stało, jednak nie specjalnie, ponieważ nie mają kompletnie pojęcia o budowlance. Mam umowę, oszacowane straty i raport rzeczoznawcy budowlanego i jeżeli nie oddadzą mi pieniędzy za "wyprowadzone materiały" zgłaszam sprawę na policję i do sądu. Nie wypłacą się.

LUDZIE OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM PARTACZY I NACIĄGACZY.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2011, 22:57

wymagają by kupować dużo i drogich materiałów

W NECIE DUŻO ZOSTAWIAJĄ NAMIARÓW I SZUKAJĄ JELENI
HACZYKIEM JEST NISKA CENA, A PÓŹNIEJ GOLĄ DODATKOWO ZA WSZYSTKO I WYMYŚLAJĄ NIEPOTRZEBNE PRACE .... NIBY KONIECZNE
Mi wmówili, że wanna nie wejdzie do łazienki, że zamiast mieć 147cm ma 149 ... i wywalili mi ścianę z cegły ... wstawiając prowizorkę z g-k. Takie pierdołu wciskają i koncentrują się na wymyślonych robotach by dodatkowo płacić.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2011, 22:58

wanna w rzeczywistości ma 146,5

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2011, 22:58

wanna w rzeczywistości ma 146,5

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Polecam sklep internetowy z materiałami budowlanym... Liczba postów: 77 Grupa: Firmy budow... Szukając dobrej jakości wyposażenia do ogrodu, w tym myjek ciśnieniowych, kosiarek, podkaszarek, sekatorów, pił, czy również artykułów malarskich i narzędzi do....
  • Wykończenia mieszkań Liczba postów: 17 Grupa: Firmy budow... Bardzo ciekawą i atrakcyjną ofertę w tym zakresie znajdziecie zaglądając do sklepu https://www.abcplytki.pl/ Znajdziecie u nich płytki do salonu, łazienki, kuch...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 368 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19400 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 215

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >