ubezpieczenia domu czy mieszkania są bardzo istotne i pewnie coraz więcej osób będzie się decydować na ubezpieczenie swojego miejsca zamieszkania ... tu pojawia się dobra opcja dla deweloperów, którzy mogliby w ramach umowy z jednym z ubezpieczycieli zaoferować korzystniejsze warunki jako pakiet z mieszkaniem
Gość: Seth praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dżoni praktykant |
Chyba lepiej nie. Takie pakiety to kiepskie rozwiązanie, tym bardziej, że uczciwość dzisiejszych deweloperów pozstawia wiele do życzenia. Ja wolę sobie sam znaleźć dobre ubezpieczenie, zerknę sobie do takiego porównania finmarket.pl/ubezpieczenia/mieszkanie-i-dom a> i zawsze znajdę jakąś dobrą ofertę. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Rdee praktykant |
|
| |
Gość: Indeka praktykant |
Witam |
| |
Gość: mieszkanie praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Ubezpieczenia turystyczne czy nnw można sobie wykupić
samemu bez pomocy doradcy. Jeśli natomiast chodzi o
ubezpieczenie mieszkania proponowałbym skontaktować się z
kimś niezależny kto będzie obeznany w temacie i dobierze
dla Was odpowiednią ofertę.OBecnie praktycznie każde
szanujące się towarzystwo ubezpieczeń posiada
ubezpieczenie mieszkania w ofercie. Ubezpieczenie takie to
nie tylko cena ale zakres tego co obejmuje i na to trzeba po
prostu zwrócić uwagę. |
| |
Gość: beat86 praktykant |
|
| |
Gość: Gerty praktykant |
A ja znów testowałem kilka porównywarek od kiedy mam prawko (nie mam czasu latać po multiagencjach). Rankomat spoko, ale CUK to w sumie nie porównywarka, bo zakup i tak trzeba zrobić w agencji także dla mnie bez sensu. W tym roku brałem dodatkowo jeszcze AC i chciałem konkretnie porównać oferty, z tego co poczytałem na innych forach i sam sprawdzałem to ostatecznie sprawdziłem dodatkowo składki mfind.pl. I ich z czystym sercem zareklamuję, bo mnie uświadomili jako jedyni jak trzeba kupić dobre AC żeby coś mi pomogło, a nie tylko zapłacić składkę, a w razie szkody płakać. Także w tym roku dałem im zarobić ;) |
| |
Gość: beat86 praktykant |
|
| |
Gość: emilla praktykant |
|
|