Szukam uchwytów meblowych, które będą pasować do mojej nowoczesnej kuchni, ale jednocześnie muszą być wygodne w codziennym użytkowaniu. Zastanawiam się, jakie materiały najlepiej się sprawdzają w kuchni, gdzie uchwyty będą często używane, np. podczas gotowania czy sprzątania. Zależy mi na eleganckim designie, ale także na wytrzymałości i łatwości utrzymania w czystości. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z uchwytami z metalu, drewna czy może tworzyw sztucznych? Jakie modele są waszym zdaniem najbardziej funkcjonalne i estetyczne? Jakie rozwiązania polecacie, żeby uchwyty pasowały do nowoczesnych, minimalistycznych wnętrz, a jednocześnie były praktyczne na co dzień?
offline EvaVarhilion praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Haromos praktykant
|
Jeśli zależy Ci na połączeniu nowoczesnego wyglądu i trwałości, sprawdź uchwyty w stylu minimalistycznym, np - https://viyar.pl/catalog/uchwyty-meblowe/ . ze stali nierdzewnej. Są świetne, bo pasują do większości kuchni, a do tego łatwo je utrzymać w czystości. W sklepie Viyar.pl znajdziesz sporo modeli – zwróć uwagę na te matowe, bo nie widać na nich odcisków palców. Sama mam takie u siebie i naprawdę robią robotę, a przy tym nie rysują się. |
| |
Reklamy Google | |
offline AnnaSokolski praktykant
|
Ja bym polecił uchwyty aluminiowe albo te w kolorze czarnym matowym, jeśli chcesz coś bardziej designerskiego. Czarny mat świetnie wygląda w kontrastowych kuchniach, np. z białymi frontami. Na Viyarze widziałem też uchwyty z ciekawymi wzorami – np. w kształcie muszli albo takie z ceramiką. Do tego dobrze się sprawdzają w kuchniach, gdzie się dużo gotuje, bo są solidne i nie ścierają się od wilgoci czy tłuszczu. |
|